Annons

Scandinavian Business Group ökar sina marknadsandelar i Norge

Scandinavian Business Group har under första halvan av 2018 betydligt ökat sina marknadsandelar i segmenten nybildning av aksjeselskap samt enkeltmannsforetak i Norge. Tillväxten sker främst i nätkanalerna via siterna registrer-enk.no och registrer-as.no Företagets mål är att under 2019 se ytterligare tillväxt som förmedlare för nybildning av enkeltmannsforetak i Norge samt ta ytterligare marknadsandelar i segmentet. ”Vi ser ett ökat inflöde av norska kunder, främst vad gäller registrering av enkeltmannsforetak. Vi har en bra och prisvärd tjänst samt ett fokus på god service, något vi ser att kunderna uppskattar. Vi kommer att satsa ytterligare på att stärka vårt erbjudande i segmentet eftersom vi ser en ökad efterfrågan. Säger Samir Mdalla, VD för Scandinavian Business Group. Om Scandinavian Business Group Scandinavian Business Group är en bolagsgrupp med säte på Malta och en av de ledande aktörerna inom bolagsförmedling för den skandinaviska marknaden. Målgruppen är främst småföretagare i Sverige och Norge. Via sidor som registrer-mva.no och registrer-holdingselskap.no erbjuder företaget bolagsetableringstjänster i flertalet bolagskategorier t.ex. aksjeselskap och enkeltmannsforetak.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?