1515

All Superstars announced for Heroes & Superstars

Nitro Games announced the full list of Superstars for the upcoming reality show Heroes & Superstars.

We’re looking at a unique mix of Superstars from around the world and from different games and extreme sports. We’re excited to see such a wide spectrum of players battling it out in Heroes of Warland.” says Jussi Tähtinen, CEO & Co-Founder, Nitro Games Oyj.

The Superstars announced are:

 • Jonathan ”Fatal1ty” Wendel (USA) – Quake
 • Ivan ”BorasLegend” Lapanje (Sweden) - FIFA
 • Ludvig ”Stormen” Storm (Sweden) - H1Z1
 • Eloise (China) – Hearthstone
 • Jonathan ”Loda” Berg (Sweden) – DotA 2
 • Kevin ”UncleBrawks” Georges (France) – Call of Duty
 • Ksenia ”Vilga” Klyuenkova (Russia) – CS GO
 • Choi ”Locodoco” Yoon (USA/Korea) – League of Legends
 • Dominik ”black^” Reitmeier (Germany) – DotA 2
 • Ryan Doyle (Great Britain) – Extreme parkour
 • Chris ”Douggs” McDougall (Australia) – Skydiver
 • Megan Anderson (Australia) - MMA

Heroes & Superstars is a new challenging reality competition show where nine gaming superstars and three extreme sport stars will battle out in Heroes of Warland against each other. The premiere of Heroes & Superstars will sync with the launch of Heroes of Warland and premiere in 2018. Heroes & Superstars will be distributed on global streaming platforms as well as on traditional broadcast. Heroes & Superstars is produced by Gamingzone Entertainment.

Heroes of Warland is a team-based competitive multiplayer game on mobile. With Heroes of Warland, Nitro Games is introducing hero-based shooter genre on mobile for the first time. The genre has been highly popular on PC. Hero-based shooter means that the game has several hero characters, each with their individual skills and abilities, offering a unique and fun team multiplayer experience previously unseen on mobile.

Find out more about Heroes of Warland:

www.heroesofwarland.com

facebook.com/heroesofwarland

https://twitter.com/HeroesofWarland

instagram.com/heroesofwarland

New trailer: https://youtu.be/YUH2iqsp6FY

For more information:

Jussi Tähtinen, CEO

Phone: +358 44 388 1071

Email: jussi@nitrogames.com

Sverker Littorin, Board member, IR Advisor

Phone: +46 70 875 53 09

Email: sverker.littorin@nitrogames.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pdf version of press release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från RiksbyggenAnnons

Styrkan som får butiksjättarna att välja just dem – så har förvaltaren blivit förstahandsvalet

Anders Tenggren på Riksbyggen.
Anders Tenggren på Riksbyggen.

I september kom beskedet att City Gross väljer Riksbyggen för sin kontraktsförvaltning, och de är inte ensamma. Tvärtom, Riksbyggen är en stor aktör inom just förvaltning av handelsplatser.

– Våra kunder uppskattar våra tjänster, men också att vi kan hjälpa dem oavsett var i landet deras butiker ligger, säger Anders Tenggren på Riksbyggen.

City Gross, med totalt 43 stormarknader, meddelade i september att de väljer Riksbyggen för att sköta deras kontraktsförvaltning.

– När jag började här för cirka ett år sedan valde vi att se över om det fanns fördelar med att outsourca vår förvaltning, förklarar Peter Ekström, chef för etablering och butiksutveckling på City Gross.

En upphandling gjordes med ledande aktörer på marknaden, och i slutändan föll valet på Riksbyggen. Men det var inte pris och siffror som fällde avgörandet.

– Det avgörande var deras kompetens och erfarenhet. Dels passar deras och vår värdegrund väldigt bra ihop, dels jobbar de med ett stort antal andra aktörer på dagligvarumarknaden och känner den väl vilket är viktigt för vår del. När jag ringde runt och tog referenser fick jag bara goda vitsord, säger Peter Ekström.

Läs mer om Riksbyggens förvaltningserbjudande 

Fler samarbetsformer

Målet nu är att Riksbyggen ska säkra hyreskontraktsdelen och avlasta City Gross egen organisation genom att ta hand om den här sortens administration.

– Men jag hoppas samtidigt att det här är ett samarbete som ska utvecklas över tid. Jag tror att vi kommer att lära känna varandra väl och hitta ännu fler samarbetsformer framgent, säger Peter Ekström.

Och City Gross är inte ensamma om att välja Riksbyggen som förvaltare för sina handelsplatser. Tvärtom, Riksbyggen har ett stort åtagande när det gäller att förvalta den här typen av verksamhet åt olika handelsföretag.

– Vi har ett brett tjänsteutbud inom det här området, och beroende på vad våra kunder efterfrågar erbjuder vi allt från totalförvaltning till daglig drift, säger Anders Tenggren, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

– Det kan vara att vi förvaltar fastighetens ekonomi, att vi ser till att alla tekniska system fungerar som de ska, eller att vi hjälper kunden att effektivisera energianvändningen. Det beror helt på vad kunden vill ha hjälp med.

Läs mer om energiförvaltning från Riksbyggen

Växer tillsammans

I fallet City Gross där kunden har valt hjälp med hyreshanteringen innebär det att Riksbyggen kommer att säkerställa att kunden betalar sina fakturor i rätt tid, men man kommer också att hjälpa till att förhandla nya hyror och avtal.

– Dessutom kommer vi att hantera City Gross egna hyresgäster, avisera deras hyror och se till att de blir betalda, säger Anders Tenggren.

Vad är det då som gör Riksbyggen till en så populär förvaltare? Enligt Anders Tenggren är en stor fördel den nationella täckningen, att Riksbyggen finns på plats med lokal service från nordligaste till sydligaste Sverige.

– Då får vår kund en aktör som kan sköta alla deras handelsplatser, vilket förenklar deras arbete. Sen arbetar vi med hållbarhet ur både socialt och miljömässigt perspektiv, och har stor erfarenhet när det gäller automatisering och energieffektivisering. Man kan växa tillsammans med oss, både geografiskt och med tjänsterna.

Mer från Riksbyggen

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Riksbyggen och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

 • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

 • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

 • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

 • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?