1515

Clavister etablerar italienskt dotterbolag för att driva tillväxt

Tydligare närvaro på en av Europas största säkerhetsmarknader öppnar nya affärsmöjligheter.

ÖRNSKÖLDSVIK, SVERIGE. 2018-06-26. Clavister, ledande inom högpresterande nätverkssäkerhetslösningar, meddelar idag att man etablerar dotterbolag i Italien för att ytterligare stärka bolagets position som en av Europas ledande leverantörer av cybersäkerhet. Etableringen är helt i linje med Clavisters tillväxtstrategi med expansion till geografiska marknader där bolaget har säkrat  en kommersiell bas i form av referenskunder och distributörsnätverk.

 "Vi har stora kunder i Italien som exempelvis Danieli Group och CASPUR, samt ett aktivt återförsäljarled. Vi anser att tidpunkten är rätt att skapa ett dotterbolag som gör det möjligt för oss att driva vår nästa tillväxtfas i Italien", menar John Vestberg, VD och koncernchef för Clavister.

Andreas Åsander, försäljningschef för Enterprise-segmentet på Clavister, konstaterar att Clavisters teknik blivit väl mottagen på den italienska marknaden. "Vi har ett antal kunder som har implementerat våra produkter på väldigt innovativa och praktiska sätt. En av våra myndighetskunder, en större skolverksamhet i norra Italien, använder Clavister för att ge lärare möjlighet att tillåta eller blockera åtkomst till WiFi i klassrummet. Ett annat exempel är där några av våra industrikunder använder våra VPN-funktioner för att säkra deras industriella IoT-lösningar. Italien är en oerhört expansiv marknad där vi ser stora möjligheter att skala upp vår affärsverksamhet”, avslutar Åsander.

För mer information eller förfrågningar om mediamaterial kontaktas:
Sam Coleman, Director of Marketing and Corporate Communications 
Sam.coleman@clavister.com

Om Clavister

Clavister är en ledande leverantör av informationssäkerhetslösningar för fasta, mobila och virtuella nätverk. Clavister erbjuder små och medelstora företag, telekomoperatörer och leverantörer av "Cloud"-lösningar, marknadsledande säkerhetslösningar mot dagens säkerhetshot. 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?