1515

”The Mauler” gästspelar i låneförmedlaren Direktos nya reklamfilm

Låneförmedlaren Direkto har lanserat en serie med nya reklamfilmer där Alexander  ”The Mauler” Gustafsson gästspelar i den första inledande filmen. Filmen kommer att visas på TV4 i anslutning till Sverige-Tyskland matchen lördag den 23:e juni klockan 19:15.

Kampanjen får en riktigt rivstart med The Mauler filmen som visas under en av årets största och viktigaste fotbollsmatcher då en stor andel av svenska folket kommer att vara bänkade framför TVn.

I filmen får man bland annat se The Mauler göra knäböj med Direkto-mannen Sven-Gunnar på sina axlar. Att ta flera omtagningar av den scenen med en 82 kg man på sina axlar var förstås ingen större match för en framtida MMA världsmästare.

Temat för de nya filmerna är ”Gubb-rap” där Sven-Gunnars fras ”Du måste tänka på procenten” upprepas i en färgglad och knasig kontext med energirik dans och sång där den genre av musik man valt är en egendomlig tolkning av rap.

Med kampanjen vill Direkto sticka ut inom sin bransch och få upp Sveriges ögon för låneförmedlare som det bästa alternativet att söka privatlån på. ”De flesta vet inte att låneförmedling i själva verket är en tjänst och många förväxlar oss med till exempel långivare av sms-lån och andra mer kortsiktiga och oseriösa alternativ. Vi erbjuder människor en kostnadsfri tjänst för att hitta den bästa räntan på privatlån genom att ta fram lånealternativ från flera olika banker.”

Genom att lyfta fördelarna med låneförmedlare med en stor portion humor och med glimten i ögat är förhoppningen att man bättre ska kunna bryta igenom med sitt budskap. Att Alexander ”The Mauler” Gustafsson , en av Sveriges mest populära idrottsmän, är med i den första filmen hoppas hon kommer ge Direkto lite extra uppmärksamhet. Razavi har under sin tid som Produktchef för Ipren sett på nära håll hur humor kan bryta igenom gamla vanor genom Iprenmannen-konceptet och hoppas på samma resa för Direkto.

De nya Direkto filmerna är framtagna under projektledning av Gunnar Lindén på Expo Unlimited tillsammans med frilansande copywritern Arvid Ringborg och Art Directorn Johan Angantyr som producerat filmerna med sitt produktionsbolag Dobis.

 

Presskontakt Direkto:                                         

Hemad Razavi, VD, Direkto AB                          

Mobil: +46 (0) 760 31 95 00                                  

Email: hemad.razavi@direkto.se 

                    

Presskontakt Alexander “The Mauler” Gustafsson:

Adam Gustafsson, Client Manager, Wesport AB

Mobil: +46 (0) 768 85 67 93

Email: adam.gustafsson@wesport.se

 

Om Direkto

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tiotusentals kunder att jämföra och hitta rätt bland bankernas räntor. De samarbetar med marknadens ledande banker som specialiserat sig på privatlån till bra villkor. Privatlånen man kan söka via Direkto är mellan 10 000 och 500 000 kronor. Tjänsten är helt kostnadsfri för låntagaren då det är bankerna som betalar för tjänsten.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?