1515
Annons

– Känns fantastiskt! säger skärgårdsvännen Pelle Lydmar

Nu är det klart, vem det blir som tar över som entreprenör på Skärgårdsstiftelsens Fejan i norra Stockholms skärgård. Det blir den välkände hotell- och krogprofilen Pelle Lydmar som nu hittar tillbaka till sina rötter.

– Det känns som jag har hittat hem, säger Pelle Lydmar som är båt– och skärgårdsmänniska sedan barnsben.

Den mycket populära krogen på Fejan brann ned i början av sommarsäsongen 2015, och nu kommer allt att vara klart för ett nyöppnande av både krog och boende till våren 2019.

– Vi är oerhört glada över att få till en så bra lösning framåt för Fejan, säger Skärgårdsstiftelsens Vd Anna Waxin. Det här kommer att betyda mycket både för Fejan och norra skärgården men även för utvecklingen av besöksnäringen i Stockholms skärgård i stort.

Under sommaren och hösten 2018 kommer bygget att fortsätta. Pelle Lydmar med sitt kunnande kommer även själv vara med i processen och utveckla besöksmålet, för att sedan slå upp portarna för besökarna nästa vår.

2 frågor till Pelle Lydmar: Vad är din vision för Fejan?
– Jag vill att gästerna ska känna sig som att de är hemma hos mig – hemma hos Pelle. Det ska vara ännu mer så än på Lydmar. Det kommer att kännas att jag är en skärgårdskille och på Fejan ska jag bjuda alla på ”skärgården på riktigt.” Det ska vara varmt, personligt, härligt, mänskligt och samtida och bjuda på en genuin skärgårdsupplevelse. 

Vem kommer känna sig mest hemma på Fejan?
– Det som är så häftigt med det här är jag inte behöver ”förstå målgruppen” –  jag är målgruppen själv. Så det jag älskar med skärgårdsliv och båtliv kommer mina gäster förhoppningsvis också att älska. Den självklara gästen är den som förstår skärgård men sedan finns det en häftig grej i konverteringen, att få den stressade storstadsbon att komma till ro och hitta in till skärgårdslivet.

 

Ulrika Palmblad
Kommunikationschef
08-123 124 30
ulrika.palmblad@skargardsstiftelsen.se


Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?