1515
Annons

Den norska regeringen håller fast vid den förhöjda sockeravgiften och den momsfria 350-gränsen i den reviderade statsbudgeten

I samband med den norska regeringens offentliggörande av den reviderade statsbudgeten, som släpptes 15 maj 2018, står det klart att det inte blir någon ändring varken i den ökade sockeravgiften som trädde i kraft 1 januari 2018 eller i fraktgränsen för momsfri handel på order upp till 350 NOK som infördes 1 januari 2015.

VD Morten Hansson kommenterar

- På grund av den debatt som har förts i norska medier den senaste tiden har det förekommit frågetecken kring huruvida NTGs handelsvillkor eventuellt skulle förändras vid en lagändring. Det har förekommit spekulationer som i viss mån kan ha skapat oro bland aktieägarna. Men idag är jag mycket nöjd, även om det var väntat, med att konstatera att det inte blir någon ändring från den norska regeringen. NTG kommer fortsatt att kunna erbjuda våra kunder välkända varumärken till riktigt bra priser.

För ytterligare information  
Morten Hansson, VD, Net Trading Group NTG AB (publ)
Telefon: +47 908 44 078
E-post: morten@maxgodis.se 


Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Net Trading Group NTG AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EUs marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 maj 2018. 

Om Net Trading Group NTG AB (publ)
NTG har etablerat en e-handelsplattform för försäljning av FMCG (Fast Moving Consumer Goods) såsom konfektyr, godis, läsk, snacks, vitaminer, hälsokost, djurgodis och andra närrelaterade produkter. NTG har startat upp ytterligare en verksamhet på Åland, Finland, där NTGs produkter är attraktiva. NTGs målsättning är att bli den primära e-handelsplattformen för FMCG till den nordiska marknaden. NTG är verksamt i Sverige, Norge och Finland under MaxGodis.se och Maxikarkki.fi

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?