1515
Annons

Jämförelsetjänsten Fair-laan.se triggar igång ett nytt sätt att låna

Digitaliseringen gör lånemarknaden allt mer transparent. Hos Fair-laan.se jämförs ett flertal långivare samtidigt. Det ger möjlighet till att låntagaren själv kan välja långivare, efter villkor, information och specifika förmåner.

Med en jämförelsetjänst som Fair-laan.se på den svenska lånemarknaden kan låneprocessen och information om villkor och krav bli lättare tillgängligt för låntagaren. Dessutom visas ett brett alternativ på SMS-lån som passar låntagaren egen ekonomiska situation.  

Varje månad får fler än tusen användare tips på olika långivare med deras specifika fördelar. Genom tjänsten får låntagaren en stor överblick av långivarna och allt detta sker digitalt. En mer transparent lånemarknad uppstår när onödiga “mellanhänder” försvinner.  

“Det finns ett behov att kunna låna via sin egen dator, med att ha villkor och annan information samlat på ett enda ställe. Därför med fair-laan.se är det enkelt att jämföra och få en överblick över långivare på den svenska lånemarknaden” kommenterar Swedish Country Manager Julia Jernström.  

Skapa fler möjligheter

Den stora fördelen med att jämföra långivare är att låntagare kan välja den långivare som matchar ens specifika kriterier och behov. Låntagaren kan tydligt läsa alla villkor direkt på hemsidan. Genom att ha information samlat på ett ställe kan krångel och missförstånd undvikas. 

Det är ett stigande intresse i digitala lån och därför skapades Fair-laan.se för att kunna tillgodose trenden, därav har hemsidan vuxit sedan det startade. Fokuset är tydligt, att låntagaren enkelt kan jämföra bland lån och sedan ta sig vidare till en av samarbetspartnerna som passar bäst ens förutsättningar.  

Om Fair-laan.se

Fair-laan.se är en jämförelsetjänst online av ett flertal långivare på den svenska lånemarknaden. Tjänsten erbjuder information om både villkor och fördelar så att det är smidigt att hitta en långivare som är mest attraktiv för ens egen ekonomiska situation och behov.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från RCO SecurityAnnons

Passersystem är en säkerhetsfråga – det här är viktigt att tänka på

Ett uppdaterat och pålitligt passersystem är en central del av säkerheten i en fastighet‚ men det är också viktigt att inte kompromissa med öppenheten och tillgängligheten. RCO Security lyfter essentiella aspekter att ha i åtanke när det är dags att uppgradera passersystemet.

– Det är otroligt viktigt med en flexibel lösning – annars kan det bli kostsamt, säger Claes Gustafsson, Key Account Manager på RCO Security.

Oavsett vilken storlek fastigheten har, eller antalet personer som ska ha tillgång till den, så är det viktigt att skapa en trygg och öppen miljö – och det börjar med passersystemet. Processen att välja system kräver dock vissa förberedelser. 

– Det finns en hel del att tänka på innan man installerar ett nytt passersystem. Det första man behöver fråga sig är: hur ser den befintliga infrastrukturen ut? Därefter vet man oftast vanligtvis hur man ska gå vidare, men oftast behöver man experthjälp, menar Claes Gustafsson.  

RCO Security är en svensk tillverkare vars fokus ligger på passersystem med integrerat inbrottslarm för den nordiska marknaden. I kundbasen syns allt från bostadsrättsföreningar till sjukvård, handel, industri och kommun. Ju fler personer som ska vara involverade i systemet, desto viktigare är det med ett säkert och flexibelt passersystem.

– Våra system erbjuder den högsta krypteringsnivån på marknaden, säger Claes Gustafsson.

Vikten av öppna och skalbara system

Optimalt är att använda sig av ett öppet system. Det innebär att andra automatiserade lösningar – såsom larm- eller personaldatasystem – kan integreras i passersystemet. Det ger en bättre överblick och förenklar även delning av data och information mellan de olika systemen. En annan viktig aspekt är att välja ett system som kan byggas på, allt eftersom behoven tillkommer.

– Genom att erbjuda system som är såväl öppna som skalbara tillåts våra kunder att bygga ut passersystem i sin egen takt, om de med tiden vill utöka med till exempel inbrottslarm, porttelefon eller grafisk presentation. Ett flexibelt system hanterar dessutom förändringar i arbetsuppgifter och behörigheter, avslutar Claes Gustafsson. 

Om RCO Security

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Vårt erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag – vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passer och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.

Öka säkerheten med digitala dörrlås i hela fastigheten

 

Mer från RCO Security

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med RCO Security och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?