Hoppa till innehållet

Annons

Jämförelsetjänsten Fair-laan.se triggar igång ett nytt sätt att låna

PressreleaseDigitaliseringen gör lånemarknaden allt mer transparent. Hos Fair-laan.se jämförs ett flertal långivare samtidigt. Det ger möjlighet till att låntagaren själv kan välja långivare, efter villkor, information och specifika förmåner.

Med en jämförelsetjänst som Fair-laan.se på den svenska lånemarknaden kan låneprocessen och information om villkor och krav bli lättare tillgängligt för låntagaren. Dessutom visas ett brett alternativ på SMS-lån som passar låntagaren egen ekonomiska situation.  

Varje månad får fler än tusen användare tips på olika långivare med deras specifika fördelar. Genom tjänsten får låntagaren en stor överblick av långivarna och allt detta sker digitalt. En mer transparent lånemarknad uppstår när onödiga “mellanhänder” försvinner.  

“Det finns ett behov att kunna låna via sin egen dator, med att ha villkor och annan information samlat på ett enda ställe. Därför med fair-laan.se är det enkelt att jämföra och få en överblick över långivare på den svenska lånemarknaden” kommenterar Swedish Country Manager Julia Jernström.  

Skapa fler möjligheter

Den stora fördelen med att jämföra långivare är att låntagare kan välja den långivare som matchar ens specifika kriterier och behov. Låntagaren kan tydligt läsa alla villkor direkt på hemsidan. Genom att ha information samlat på ett ställe kan krångel och missförstånd undvikas. 

Det är ett stigande intresse i digitala lån och därför skapades Fair-laan.se för att kunna tillgodose trenden, därav har hemsidan vuxit sedan det startade. Fokuset är tydligt, att låntagaren enkelt kan jämföra bland lån och sedan ta sig vidare till en av samarbetspartnerna som passar bäst ens förutsättningar.  

Om Fair-laan.se

Fair-laan.se är en jämförelsetjänst online av ett flertal långivare på den svenska lånemarknaden. Tjänsten erbjuder information om både villkor och fördelar så att det är smidigt att hitta en långivare som är mest attraktiv för ens egen ekonomiska situation och behov.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera