1515

Nu äntligen på engelska "Blockchain made simple" av Rufus Lidman, VD & Grundare,  AIAR

Blockchainexperten Rufus Lidman släpper nu äntligen sin efterlängtade bok om Blockchain, "Blockchain made simple" på engelska, boken ger dig svaren på allt du behöver veta för att vara uppdaterad inom denna revolutionerande teknik!

Att dela med sig av sin kunskap har alltid varit naturligt för Rufus Lidman, CEO & Grundare AIAR, och som expert i ämnet Blockchain var det därför naturligt att skriva denna e-book. Boken berör de grundläggande kunskaper om Blockchain och vikten av att vara uppdaterad inom ämnet eftersom tekniken kommer att ha en betydande inverkan.

Blockchaintekniken förknippas idag nästan enbart med kryptovalutor som t.ex. Bitcoin och i många fall får den underliggande tekniken stå till svars för den första vågen av kryptovalutornas barnsjukdomar. Rufus Lidman levererar en nyanserad approach i boken och redogör för de möjligheter som denna teknik medför.

- Det går inte längre att använda sig av strutsteknik som många gånger är den metoden vi använder. Blockchain är här för att stanna och fastna inte med huvudet i sanden utan läs denna bok och ge dig själv de rätta verktygen, säger Rufus Lidman, VD & Grundare AIAR. 

Boken finns att ladda ner på AIARs hemsida, nu både på engelska och svenska.

 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?