1515

Världsstjärnorna Alexander ”The Mauler” Gustafsson och Jens Byggmark investerar i FrontOffice

Sportstjärnorna Alexander ”The Mauler” Gustafsson och Jens Byggmark investerar i investmentbolaget FrontOffice Nordic AB (publ) (FrontOffice) pågående nyemission.

”Jag kan inte undvika att imponeras av framgångsrika människor oavsett vilken område i livet det än handlar om. Framgång i sport på elitnivå, kräver liksom framgång i investeringar, ett brinnande intresse, fokus och engagemang. Att Alexander och Jens vill vara med på vår resa är självklart jättekul. Senast vi investerade tillsammans var i jaktappen The Great Wild säger Johan Lund, VD på FrontOffice Nordic AB (publ).

Jag har länge varit intresserad av investeringar vid sidan om elitidrottandet och har under de senaste åren byggt upp en egen aktieportfölj. Jag investerar för min framtid säger Jens Byggmark.

”Jag känner Johan Lund sedan tidigare och är imponerad av vad han åstadkommer i sina investeringar. Att emissionen övertecknades och att erkänt duktiga investerare nyligen köpte in sig i bolaget, tolkar jag som ett styrketecken. Man ska ta rygg på dem som är duktiga” säger Alexander ”The Mauler” Gustavsson.

FrontOffice nyemission på 10 MSEK är redan övertecknad och investeringarna sker i den pågående övertilldelningen som bolaget nyligen annonserade om 8 MSEK. Nyemissionen med möjlighet till övertilldelning stänger ikväll, fredagen 9 mars klockan 23.00.

För att delta i emissionen besök: https://www.frontofficenordic.se/nyemission/

För att teckna direkt med Bank-ID hos Eminova Fondkommissionhttps://www.signrportal.se/portal/732/FrontOfficeNordicAB.

För mer information kontakta:
Johan Lund
Verkställande direktör


FrontOffice Nordic AB (publ)
070 - 55 653 54
johan@frontofficenordic.se
www.frontofficenordic.se


Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från AceIQAnnons

Få bättre resultat med ”distansarbete”!

Det rådande världsläget har gjort klart att det går att skapa ett både säkert, tryggt och inspirerande klimat för distansarbete. Omställningen har dock inte kommit utan utmaningar; många företag har tvingats inse vikten och behovet av att nyttja en användarvänlig plattform med hög informationssäkerhet i det dagliga arbetet – oavsett varifrån man arbetar. 

AceIQ har under många år varit en aktör som har kunnat tillgodose detta behov. Håkan Andersson, CEO på AceIQ, berättar att det i grund och botten handlar om att visa på de möjligheter som finns idag för att skapa ett effektivare digitalt arbete och ett sömlöst flöde för alla inblandade. 

– Med våra specialistkunskaper inom området kan vi bistå våra kunder med att förenkla för användaren och skapa bättre trivsel i arbetet, och höja såväl säkerhet som tillgänglighet. Det lägger grunden för en miljö där medarbetarna kan fokusera på resultaten istället för på onödig administration, säger Håkan.

Klientoberoende arbetsytor

Den plattformslösning AceIQ levererar utgår från digitala arbetsytor där allt som användaren behöver går att hitta, från kundens existerande mjukvaror, applikationer och funktioner till filer och information. Aktiviteter som användaren behöver utföra presenteras i ett flöde, där microtjänster kan hjälpa till att avsevärt förenkla och förkorta många arbetsmoment.

– Att komma igång tar bara några minuter och kräver ingen installation. Eftersom vi centraliserar i stort sett all exekvering och data är vi helt oberoende av enhet och klient. I praktiken innebär det att man bara behöver ett enda inlogg för att få tillgång till allt man behöver.

Centralisering blir en säkerhetsfördel

AceIQ:s centraliserade arbetssätt medför fler fördelar: då ingen data finns lagrad ute i enheter löper man inga säkerhetsrisker om någon exempelvis skulle tappa eller bli bestulen på sin enhet. Detta förenklar dessutom en del av utmaningarna de flesta verksamheter har kring GDPR.

– Verksamheter måste fungera oavsett de utmaningar företagen ställs inför. Lättillgängliga, säkra och snabbt implementerade intelligenta lösningar för både internt och externt arbete har helt enkelt utvecklats till att bli en affärskritisk fråga, avslutar Håkan.

Läs mer om AceIQ:s lösningar

 

Mer från AceIQ

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med AceIQ och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?