Annons

Advania signerar stort avtal med Stockholms stad

Caperio AB, en del av Advania Sverige, signerar idag ett betydande avtal med Stockholms stad för leverans av hårdvara till samtliga kommunala förskolor och skolor.

I skrivande stund signerar Advania Sveriges VD, Tomas Wanselius, avtalet med Stockholms stad om att förse samtliga kommunala förskolor och skolor med modern digital utrustning.

”Självklart så är vi mycket nöjda och ser fram emot att kunna förse Stockholms förskolor och skolor med kvalitétsutrustning. Advania Skolpartner ligger i framkant när det kommer till digitalt lärande i våra svenska skolor och har under många år drivit utvecklingen i samklang med läroplanen.

Vi är både stolta och ödmjuka inför uppgiften. Framförallt är vi stolta över att kunna bidra till den digitala utvecklingen i våra skolor och ge nästa generation tillgång till framtidens lärande”, säger Tomas Wanselius, VD för Advania Sverige.

Avtalet löper på två år och innefattar samtliga kommunala förskolor och skolor i Stockholms stad. Advania skall leverera 55.000 digitala enheter per år, till ett uppskattat värde om 500 Mkr för hela avtalsperioden.

”Det är mycket glädjande att vi nu får en modern IT-service som kommer att stötta Stockholms förskolor och skolor i deras digitaliseringsarbete. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Advania AB för en tidsenlig och likvärdig skola genom ökad flexibilitet i tillgången till digitala enheter, säger Johanna Engman, tillförordnad IT-direktör för Stockholms stad.”

Om Advania Skolpartner
Caperio Skolpartner är sedan många år en etablerad aktör med gedigen erfarenhet av att tillhandahålla digital utrustning till skolor över hela landet. Caperio som numera är en del av Advania, samarbetar med skolledning och erbjuder förutom hård- och mjukvara, även utbildning, samt verktyg mot mobbing. Fler än hälften av Advania Skolpartners medarbetare har en bakgrund inom skolväsendet, som till exempel lärare, rektorer osv. Det ger en god förståelse för det vardagliga arbetet i Sveriges viktigaste rum.

Mer om Advania Skolpartner: www.skolpartner.se


För mer information vänligen kontakta:

Tomas Wanselius, VD Advania Sverige
Telefon: +46 70 454 35 24
E-post: tomas.wanselius@advania.se

Stefan Henriksson, Affärsområdeschef Skolpartner Advania Sverige
Telefon: +46 73 625 75 09
E-post: stefan.henriksson@advania.se


Följande bilagor finns för nedladdning:
Advania signerar stort avtal med Stockholms stad

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?