Annons

Båstad-Gruppen expanderar, väljer ChromoGenics dynamiska glas ConverLight® när anläggningen i Ängelholm byggs ut

ChromoGenics AB (publ) har fått en order att leverera cirka 20m2 ConverLight® dynamiska glas till Båstad-Gruppen i Ängelholm när bolaget nu bygger ut kontoret. Peab Byggservice AB har utsetts till byggentreprenör för projektet.

Båstad-Gruppen, som är en av Nordens ledande leverantörer av skydds- och yrkesskor, med försäljning via återförsäljare i hela Europa, kommer efter färdigställande av utbyggnaden av sin anläggning i Ängelholm ha totalt cirka 6 000 m2 lager och kontor.

 ”Vi är inne i en otrolig expansionsfas på flera sätt. Nu bygger vi ut vårt kontor och lager ytterligare. Då vi ofta får besök av kunder, behövde vi en smart solskyddslösning till vårt nya konferensrum. Att erbjuda en bekväm och attraktiv inomhusmiljö för både våra medarbetare och kunder är en självklarhet för mig. Vi är ett modernt bolag som vill ligga i framkant gällande innovation och hållbarhet. Efter noggrann analys fann vi att ChromoGenics hållbara teknologi ConverLight® var den mest innovativa och kostnadseffektiva lösningen för oss,” konstaterar Thomas Svensk, VD för Båstad-Gruppen.

ChromoGenics dynamiska glas ConverLight® erbjuder fastighetsägare, arkitekter, energikonsulter, byggbolag och aktörer inom fönster-, tak- och fasadglas en attraktiv och kostnadseffektiv solskyddslösning. ConverLight® ökar energieffektiviteten och inomhuskomforten i fastigheter samt bidrar till miljöcertifieringar, vilket står högt upp på miljöagendan för både EU och företagens hållbarhetsarbete.

“Vår produkt ConverLight® kontrollerar värme- och ljusinsläpp medan dagsljus och full utsikt till omvärlden bibehålls. Detta resulterar i energibesparingar samt höjer komfort och välbefinnande hos människor som vistas i byggnaden. Det är en stor glädje att få erkännandet att leverera till ett spännande tillväxtföretag som vi hoppas få växa tillsammans med, summerar Thomas Almesjö, VD ChromoGenics.

Kontakt:

Thomas Almesjö, VD
Susanne Andersson, CFO & Kommunikationschef
Tel: +46 (0)18 430 0430
E-mail: info@chromogenics.com


Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?