1515
Annons

Upplands-Bro kommun fortsätter digitaliseringsresan och förlänger avtal med Zetup

  Uppland-Bro kommun har tecknat ett avtal om förlängning med Zetup i ytterligare 3 år. Det innebär att Zetup fortsatt kommer att vara kommunens strategiska partner inom IT-tjänster med syfte att kvalitets- och framtidssäkra kommunens digitalisering och bidra till att nå kommunens övergripande mål. 

 

Upplands-Bro kommun har tecknat ett förlängt avtal med Zetup som innebär att Zetup kommer att leverera IT stöd till kommunen i ytterligare 3 år. Som strategisk partner inom IT syftar arbetet övergripande till att kvalitets- och framtidssäkra kommunens digitalisering och nå kommunens övergripande mål.

Zetup fortsätter att leverera och utveckla applikations- och systemdrift, servicedesk/
teknisk support samt arbetsplatstjänster till kommunens anställda och dess verksamheter, för att tillgodose behoven hos såväl kommunens medarbetare som de 27 000 invånarna. Kommunens arbete framåt kommer vara präglat av effektivitet, snabbhet och hög tillgänglighet med god service till kommunens invånare.

Sedan samarbetet inleddes 2012 har Zetup och Upplands-Bro kommun gemensamt tagit stora kliv framåt för att nå kommunens mål och strategier.  Zetup har bidragit till att utveckla kommunens plattform för förenklad IT-användning och tillgodosett behoven hos såväl kommunens medarbetare som invånarna. Zetup har även säkerställt att kommunen haft en säker, stabil och kostnadseffektiv IT-miljö som kännetecknas av hög service och tillgång till spetskompetens. Nu ser vi fram emot att fortsätta ett riktigt bra samarbete”, säger Johan Hedberg, IT-chef på Upplands-Bro kommun.

”Vi är stolta och glada att vi fått förtroendet att fortsätta vår resa tillsammans med Upplands-Bro kommun. Det är väldigt inspirerande och vi ser fram emot att stötta kommunen på sin digitaliseringsresa”, säger Mats Franzén, VD, Zetup.

 

För mer information vänligen kontakta:

Johan Hedberg, IT-chef Upplands-Bro kommun, 08-581 691 39, johan.hedberg@upplands-bro.se

Mats Franzén, VD Zetup AB, 0704-47 29 09, mats.franzen@zetup.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?