ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Konsumentservice lanserar jämförelsetjänst för hundförsäkringar

Idag finns fler än 860 000 registerade hundar i Sverige. Majoriteten av dessa är lyckligtvis försäkrade, men fler än 175 000 hundar saknar försäkring helt, och många fler saknar fullgoda försäkringar. Därför lanserar nu Konsumentservice en jämförelsetjänst specifikt för hundförsäkringar.

Det kan bli en dyr historia om våra fyrbenta vänner blir sjuka eller gör sig illa. I många fall blir vården så pass dyr att ägaren i princip tvingas till att antingen skuldsätta sig eller avliva hunden om de inte har råd att bekosta vården. Med hjälp av Konsumentservice jämförelsetjänst (https://www.konsumentservice.se/hundforsakring/) kan nu hundägare enkelt hitta rätt försäkring efter just deras förutsättningar. 

“Det är viktigt att tänka på att alla raser har olika risknivåer för olika sjukdomar, och många gånger täcks kanske inte allting av grundförsäkringen. Det är viktigt att förstå vilka tilläggsförsäkringar som finns, och vad dessa täcker.” säger Sara Nilsson på Konsumentservice (www.konsumentservice.se).

“Målet med vår jämförelsetjänst är att ge hundägare en komplett resurs för alla försäkringsfrågor de kan tänkas ha. Utöver en uttömmande frågebank redovisar vi även alla kostnader och försäkringsbelopp som de olika bolagen erbjuden” fortsätter Sara Nilsson.

“Genom att erbjuda våra besökare ännu en jämförelsekategori fortsätter vi vår utveckling mot att bli Sveriges marknadsledande konsumenttjänst” avslutar Sara Nilsson.

 

Web: www.konsumentservice.se
Mail: konsumentservice@konsumentservice.se
 

Konsumentservice är en oberoende jämförelse- och informationstjänst inom privatekonomi. Vi hjälper svenska konsumenter att ta bättre beslut genom att sammanställa information och villkor för olika lån, kort, sparformer och försäkringar.

 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies