ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Gojko Drinic ny VD på Notar

Gojko Drinic har utsetts till ny VD på Notar Fastighetsmäklare och tillträder sin befattning under juni månad. Gojko efterträder Pasha Sabouri som varit VD sedan 2009. Gojko kommer närmast från jobbet som VD på Plus Bolån och har sedan tidigare mer än 10 års erfarenhet av fastighetsmäklarbranschen.

- Jag är oerhört stolt och glad över att få leda en av Stockholms största och snabbast växande mäklarfirmor. Tillsammans med våra drivna franchisetagare och fantastiska anställda hoppas jag kunna driva Notar framåt både i Stockholm och resten av landet säger Gojko Drinic.

- Gojko kommer med sin erfarenhet och kunskap att stärka Notar och vårt erbjudande till både kunder och Franchisetagare säger avgående VD Pasha Sabouri. Vi växlar nu upp ytterligare och avser att ta stafettpinnen i den utveckling som vår bransch går igenom. Själv ska jag, tillsammans med min delägare Henrik Rundgren, fortsätta att jobba med strategiska frågor och styrelsearbetet inom Notar Sverige avslutar Pasha Sabouri.

För ytterligare frågor kontakta:

Henrik Rundgren, Pressansvarig och ägare av Notar Sverige
Mail: henrik.rundgren@notar.se
Tfn: 0708997906

Pasha Sabouri, Ägare Notar Sverige
Mail: pasha.sabouri@notar.se
Tfn: 0708997916

Gojko Drinic, ny VD Notar Sverige
Tfn: 0707237223

Notar Sverige bedriver förmedling av bostadsrätter, villor, kommersiella fastigheter och nyproduktionsprojekt. Vi har funnits sedan 1997 och har idag cirka 180 anställda på 34 kontor strategiskt placerade i Stockholm, Uppsala och Örebro. Notar har genom åren gjort sig kända för att vara först med en rad nya produkter och tjänster, bl.a. var vi först med live budgivning på nätet och SMS-budgivning.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer