ANNONS:
Till Di.se
ONSDAG 22 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Medgrundare till Servicefinder föreslås till Samtryggs styrelse

Samtryggs valberedning föreslår inför stämman den 15 maj att Vishal Nanda väljs som ny ordinarie styrelseledamot. För omval föreslås Barbro Engman, Bernt-Olof Gustafsson, Linda Hellqvist och Marcus Lindström. Till ordförande föreslås omval av Barbro Engman.

Vishal Nanda (f.1987) har en bakgrund som IT-entreprenör och är medgrundare till den digitala plattformen Servicefinder – som sedan 2016 helägs av Schibsted. Han har bland annat nominerats till årets marknadschef och utsetts till Supertalang av Veckans Affärer. Idag är han främst aktiv som ängelinvesterare.

“Vishal har gedigen och betydelsefull erfarenhet från utveckling av digitala marknadsplatser. Som grundare och flerårig marknadschef på Servicefinder känner han igen flera av de möjligheter och utmaningar som Samtrygg står inför under nuvarande expansionsfas. Vi är övertygade om att Vishal skulle vara ett starkt komplement till den befintliga styrelsen och kunna bidra med nya insikter på både strategisk och operativ nivå,” säger Marcus Lindström, VD Samtrygg Group.

Valberedningen föreslår även att samtliga nuvarande styrelseledamöter till omval: Barbro Engman (ordförande), Bernt-Olof Gustafsson (Rexab AB), Linda Hellqvist (Oriflame Cosmetics AB) och Marcus Lindström (Samtrygg AB).

Marcus Lindström

VD

marcus@samtrygg.se

Mobil 0700-906625


Om Samtrygg


Omsättning 2015: ca 78 MSEK, varav 10,6MSEK i avgiftsintäkter

Antal användare: 60 000 st

Ökade omsättning med ca 40 % verksamhetsåret 2016

För investerare: www.samtrygg.com

Samtryggs hemsida. www.samtrygg.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Cision News
Läs mer om publicering på DI.se
Tyck till