ANNONS:
Till Di.se

Acando Tyskland förvärvar specialist inom Microsoft Dynamics 365, Anywhere.24

Acando GmbH meddelar idag förvärvet av Anywhere.24 GmbH - ett företag specialiserat på Microsofts lösning Dynamics 365 CRM.

Anywhere.24 erbjuder molnbaserade lösningar och är en av Tysklands ledande Microsoft partner inom Dynamics 365. Med över 15 års erfarenhet av CRM är företaget aktivt i hela Tyskland och särskilt välkänt för sin integrerade användning av hela produktserien inom Microsoft Dynamics 365. Anywhere.24 har 60 anställda och huvudkontor i München.

Med verkan från och med den 1 januari 2018, förvärvar Acando GmbH 100 procent av aktierna i Anywhere.24 GmbH. Verksamheten kommer att vara under fortsatt ledning av Ralf Hertneck och Thomas Geiger.

- Uppköpet av Anywhere.24 stärker vårt erbjudande ytterligare, framför allt inom Microsoft och molnbaserade lösningar. Det, kombinerat med Acandos expertis inom mobilitet, gör det möjligt för oss att erbjuda unika tjänster som kombinerar alla aspekter av den digitala livscykeln med ett stort fokus på att skapa värde för våra kunder, säger Guido Ahle, vd Acando GmbH.

- Som ett resultat av sammanslagningen med Acando Tyskland blir Anywhere.24 en central del i Acandos Dynamics 365-strategi, tillägger Olof Åkesson, medlem i Acandos koncernledning med ansvar för samverkan mellan länderna.

- Acandos expertis inom konsultverksamhet och teknik, i kombination med Anywhere.24s djupgående kunskap inom CRM, kommer att utöka våra marknadsandelar ytterligare. Att bli en del av Acando förbättrar vår förmåga att exekvera avsevärt och vi har nu möjlighet att genomföra större och mer komplexa projekt, både i Tyskland och internationellt, säger Ralf Hertneck, vd Anywhere.24 GmbH.

För mer information vänligen kontakta:
Guido Ahle, Managing Director, Acando GmbH, guido.ahle@acando.de,+49 (0)40 822259-150
Anja Altenburg, Marketing Manager, Acando GmbH, anja.altenburg@acando.de, +49 (0)40 822259-205
Olof Åkesson, Head of Sales, Acando Sverige, olof.akesson@acando.com, +46 (0)70 399 4137

Om Acando:
Acando är konsultbolaget som med lika delar teknisk spetskompetens och insikt i mänskliga beteenden - innoverar, effektiviserar och mobiliserar organisationer till hållbar förändring. Koncernen har cirka 1900 anställda fördelade på fem länder. Acando omsatte över 2 miljarder kronor 2016 och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.acando.se

Om Anywhere.24:
Anywhere.24 är baserat i München och stöttar organisationer i digitala transformationer, genom att utveckla hållbara processer för framtiden. Anywhere.24 är en av de ledande specialisterna inom multidimensionell relationship management (xRM) och Microsoftpartner i Tyskland. Med över 15 års erfarenhet och som en av Microsofts toppartner, hjälper Anywhere.24 sina kunder att framgångsrikt implementera filosofin ”molnet först, mobilitet först”. Baserat på flera framgångsrikt genomförda projekt, har Anywhere.24 erhållit Cloud CRM GOLD-kompetens och utmärkt sig som specialister inom offentlig sektor och retail av Microsoft, som en del av deras European Industry Partner Program (EIPP). www.anywhere24.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Se pressmeddelande som pdf.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se?
Läs mer om publicering på DI.se

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies