ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Nya Arenahotellet satsar stort på föreningslivet

Den 10:e november sker den officiella invigningen av Uppsalas nyaste och största hotell. Arenahotellet är beläget mittemellan IFU Arena och Gränbystaden. Hotellet har totalt 620 bäddar och vill med sitt egenutvecklade bonussystem hjälpa och stödja föreningslivet i Uppland.

Arenahotellets vision är att vara förstahandsvalet för idrottare, föreningar, evenemangsbesökare, konferensgäster och andra större grupper och besökare till Uppsala. Varje korridor på hotellet har sin egen prägel där väggarna kommer dekoreras med olika idrotter. Här finns bland annat en korridor för basketspelare, med extra långa sängar, och en annan som är särskilt anpassad för parasporten.

Eftersom många av gästerna förväntas vara ungdomar finns också ett Spelrum med X-box- och Playstation-konsoler. För att locka idrottslagen har Arenahotellet tagit fram ett eget bonussystem, en cashback där varje förening har en kod som kan användas för att boka rum direkt på hemsidan eller via telefon.  För varje bokning som sker genom föreningens kod går åtta procent tillbaka till föreningen.

– Vårt koncept för cashback är unikt och gäller 365 dagar om året. Vi har ett tydligt fokus mot idrotten och vill ge något tillbaka till föreningslivet i regionen. Det här är ett sätt att både få uppmärksamhet och nya kunder men samtidigt hjälpa idrotten i Uppland, säger Jenny Engström.

Med 200 rum och 620 bäddar är Arenahotellet nu det hotell i Uppsala som är störst.

– Genom att vi ligger precis intill IFU Arena så vet vi att det kommer folk hit och därför har det känts naturligt att det också finns ett stort hotell här. Men vi är inte bara ett hotell för idrottare, utan också ett komplement till cityhotellen. Alla är välkomna hit.

Jenny Engström ser ljust på framtiden för besöksnäringen i Uppsala.

– Jag tror att Uppsala kommer att växa som evenemangsstad framöver. Det sker redan nu många möten i Uppsala, men de flesta är ganska små. Med nya hotell, arenor och konferensanläggningar finns utrymme för mer. Vi ligger nära Arlanda, är lite billigare än Stockholm, vi erbjuder även gratis parkering till våra hotellgäster.

Om Arenahotellet

Nyöppnat hotell med 200 rum och 620 bäddar intill Gränbystaden och IFU Arena i Uppsala. Hotellet erbjuder Wi-Fi, ett stort TV-kanalutbud för sport och air conditioning. På översta våningen finns en relaxavdelning och parkeringen har totalt fyra handikapplatser och sju ladd stolpar för elbilar. Hotellet ligger bara ett par minuter från E4:an.

Läs mer på www.arenahotellet.se

För mer info, kontakta Jenny Engström på jenny.engstrom@arenahotellet.se

eller 070-71 66 33

Arenahotellet i Uppsala

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer