Annons

Uniflex tecknar Master Vendoravtal avseende bemanningstjänster med E.ON

Uniflex Bemanning har tecknat ett Master Vendoravtal med E.ON för bemanningstjänster. Avtalet gäller i hela Sverige och sträcker sig över tre år, med option på förlängning på 1 år. Uniflex avser att använda Poolia som underleverantör inom ekonomi- och specialisttjänster.

- ”Vi är oerhört stolta över att få bli leverantör till E.ON och ser fram emot vårt samarbete”, säger Richard Krull, Senior Key Account Manager på Uniflex Bemanning & Rekrytering.

- ”Vi ser fram emot att samarbeta med Uniflex Bemanning. De har visat stor förståelse för våra behov och blir en viktig partner till oss” säger Håkan Arnold, Senior Category Manager på E.ON

I avtalet garanteras inget ordervärde men Uniflex bedömer potentialen till 70 MSEK årligen där hälften kommer att levereras av Uniflex och hälften av Poolia.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Uniflex AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 november 2017 klockan 16.00 (CET):

Jan Bengtsson, VD Uniflex Bemanning, 073-600 6810

För mer information, kontakta: 

Richard Krull, Senior Key Account Manager på Uniflex Bemanning & Rekrytering, 
076 – 525 42 69

Håkan Arnold Senior Category Manager E.ON

070 – 525 92 79

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?