1515

SISTA CHANSEN FÖR BÄSTA FÖRETAGEN I EUROPA ATT ANMÄLA SIG TILL POPULÄR TÄVLING

Två veckor kvar till deadline för European Business Awards 2017-2018

LONDON: Europas bästa företag uppmanas att anmäla sig till European Business Awards 2017-2018 före deadlinen i slutet av oktober, för att få en chans att synliggöra sina affärsmässiga framgångar över hela världen.

Företag som anmäler sig eller blir nominerade har chansen att vinna i en av tolv tävlingskategorier. Förutom erkännandet och uppmärksamheten, finns möjligheter att genom nätverkande skapa goda affärskontakter, hitta potentiella nya affärspartners, få ökad exponering av sitt varumärke och möjligheten att vara del av en grupp omsorgsfullt utvalda företag.

För att anmäla sig eller nominera ett företag, gå till www.businessawardseurope.com. Tävlingen är oberoende, anmälan är kostnadsfri och tävlingen är öppen för organisationer av alla storlekar och från alla områden inom näringslivet. Förra året attraherade European Business Awards över 33 000 organisationer från 34 länder. Information om de tidigare vinnarna återfinns även på hemsidan.

­– Ta chansen att bli uppmärksammad som bäst I Europa, chansen att få lära från likar och chansen att hitta nya kunder genom att anmäla ditt eget företag eller nominera ett annat, redan idag, säger Adrian Tripp, VD på European Business Awards.

Jean Stephens är VD på RSM International, världens sjätte största globala nätverk för oberoende revisions-, skatte- och konsultföretag. RSM har under många år varit sponsor av European Business Awards.

– Som rådgivare till framgångsrika och växande företag – såsom deltagarna i European Business Awards – kan vi på nära håll se hur bra tävlingen är för de företag som deltar. I dessa oförutsägbara tider tror vi att det är viktigare än någonsin att uppmärksamma och belöna prestationer, god etik och kreativitet.

I år är tävlingen indelad i en trestegsprocess. När anmälan är stängd så kommer en lista publiceras, ”Ones to Watch”, där de mest framgångsrika, innovativa och etiska företagen varje europeiskt land kommer att publiceras.

När ytterligare ett urval har gjorts kommer tolv nationella vinnare att utkoras under en rad nätverksevenemang i varje land. Till slut kommer de tolv europeiska vinnarna att utses den 12 maj 2018, under en galatillställning.

Vinnarkategorierna år 2017–2018:

 1.  The RSM Entrepreneur of the Year Award
 2.  The ELITE Award for Growth Strategy of the Year
 3.  The Award for Innovation
 4.  The Award for International Expansion
 5.  The Social Responsibility and Environmental Awareness Award
 6.  The New Business of The Year Award
 7.  The Workplace and People Development Award
 8.  The Customer and Market Engagement Award
 9.  The Digital Technology Award
 10.  The Business of the Year Award with Turnover € 0 - 25M
 11.  The Business of the Year Award with Turnover €26M - 150M
 12.  The Business of the Year Award with Turnover €150 +

För att göra en anmälan till årets European Business Awards eller för ytterligare information om tävlingen, gå till www.businessawardseurope.com eller ring (+44) (0) 207 234 3535.  


Slut


För ytterligare pressinformation eller för fallstudier eller intervjuer, vänligen kontakta:

EBA: Vanessa Wood hos European Business Awards på telefon +44 (0) 796 6666 657 eller e-post vanessa.wood@businessawardseurope.com

RSM: Gillian Hawkes på RSM:s huvudkontor - gillian.hawkes@rsm.global

Om European Business Awards:

European Business Awards främsta målsättning är att stödja utvecklingen av ett starkare och mer framgångsrikt näringsliv över hela Europa.

European Business Awards sätt att arbeta gynnar det europeiska näringslivet på tre sätt:

• Det uppmärksammar och stöttar individers och organisationers framgång.

• Det lyfter fram exempel på riktigt starka prestationer som fungerar som förebilder för övriga näringslivet att efterlikna.

• Det interagerar med det europeiska näringslivet genom att skapa debatt inom vissa nyckelområden.

European Business Awards är nu inne på sitt elfte år. Förra året deltog över 33 000 företag från 34 länder. Tävlingens sponsorer är bland annat RSM, ELITE och PR Newswire.
www.businessawardseurope.com.

Twitter: @rsmEBA

Facebook: www.facebook.com/businessawardseurope  

LinkedIn: the company page “The European Business Awards”

Om RSM:

RSM är världens sjätte största nätverk av oberoende revisions-, skatt- och konsultföretag. Verksamheten spänner över 120 länder, 800 kontor och mer än 41 400 medarbetare på internationell basis. Nätverkets totala intäkter är 4,9 miljarder USD.

RSM är huvudsponsor och vapendragare för European Business Awards, allt i syfte att främja kvalitet i företagandet och att ge erkännande till entreprenöriell briljans.

RSM är medlem I Forum of Firms, vars medlemmar delar målsättningen att på global basis främja konsekventa och höga kvalitetsstandarder inom finans- och revisionspraxis.

RSM är det varumärke som används av ett nätverk av oberoende bokförings- och rådgivningsbyråer, av vilka var och en bedriver självständig verksamhet. RSM International Limited erbjuder inte i sig själv några bokförings- eller rådgivningstjänster. Medlemsföretagen drivs av den gemensamma visionen att leverera högkvalitativa professionella tjänster, såväl på sina hemmamarknader som genom att betjäna de internationella professionella servicebehoven hos kundstocken. www.rsm.global 

Om ELITE:

ELITE är ett fullserviceprogram som är utformat för att de bästa affärsmetoderna ska kunna delas och därigenom öka tillväxtmöjligheterna för snabbväxande företag med fokus på förståelse av kapitalmarknaderna. ELITE är ett innovativt program baserat på exklusiv utbildning och en modell för personlig handledning, som understöds av access till näringslivet och finanssektorn. Syftet är att förbereda företagen för sina nästa steg i tillväxt och investering.

ELITE

För mer information om programmet, företag och hela listan över partners, vänligen gå till:

www.elite-growth.com 

Om PR Newswire:

PR Newswire är den ledande globala leverantören av PR- och företagskommunikationsverktyg som gör det möjligt för kunder att distribuera nyheter och ”rich media”. Vi distribuerar våra kunders material över traditionella, digitala och sociala mediekanaler, i realtid och med fullständig rapportering och monitorering.

PR Newswire kombinerar världens största flerkanals-, multikulturella innehållsdistributions- och optimeringsnätverk med omfattande arbetsflödesverktyg och plattformar, vilket innebär att företag över hela världen kan engagera sig på alla de platser där företagen finns. PR Newswire levererar service till tiotusentals kunder från kontor i Europa, Mellanöstern, Afrika, Nordamerika och Asien och Stillahavsområdet.

För mer information om PR Newswire besök www.prnewswire.co.uk

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från VerizonAnnons

Därför är 5G en central del av den fjärde industriella revolutionen

Med 5G är framtidens affärsmiljö redan här, men det är privat 5G som kommer att förändra industrin. Det anser Fredrik Hallenborg, nordisk chef på Verizon Business.

– Vi ser 5G som en katalysator för framtida innovationer. Vi arbetar redan nära våra kunder för att hjälpa dem att inse den verkliga potentialen med 5G – och vad den kan göra för deras företag, säger han.

Ta en titt på de senaste artiklarna för att ta reda på trenderna i den snabbrörliga 5G-världen för företag. 

Vi närmar oss slutet av pandemin och även fast många bolag har brottats med stora utmaningar har även många affärsstrategier blivit starkare. Företag över hela världen har inte bara tvingats välkomna distansarbete, många har dessutom lyckats öka sin produktivitet tack vare de förändringar som genomfördes i början av 2020. Under det senaste året har de omfamnat ny teknik för att skynda på sin digitala transformationsresa. I dag är många företag mer flexibla – och bättre rustande inför framtiden. 

– Vi har sett företag förändras genom fyra faser till följd av pandemin. De har först reagerat sedan optimerat verksamheten för att i slutfasen justerat sina positioner för att de ska vara redo att accelerera på marknaden, säger Fredrik Hallenborg, nordisk chef på Verizon Business. 

Han tror att den teknik som nu växer fram, som exempelvis privat 5G, kommer att vara drivkraften för många branscher som vill överleva i framtiden. Det rör allt från detaljhandel med förändringar kring hur vi köper och handlar, men även själva upplevelsen till tillverkningsindustrin där övervakning, skydd och spårning är i fokus. 

Råder ofta förvirring

– På grund av de olika anslutningstekniker som finns tillgängliga på marknaden idag, som till exempel wifi 6 och publikt 5G, så råder det ofta förvirring kring de olika egenskaperna och affärsfördelarna med privat 5G. Publikt 5G är öppet för konsumentmassorna och hanteras av en mobilnätsoperatör, säger Fredrik Hallenborg och fortsätter: 

– Ett privat 5G-nätverk körs på sin egen hängivna utrustning och dess täckning, prestanda, underhållsschema och säkerhet är oberoende av offentliga tjänster. 

Om vi ​​tittar på wifi 6 och 5G-tekniken så finns det även tydliga skillnader. Wifi används främst för trådlöst LAN och inomhusbehov. Dess kompakta struktur och komplexa fasta anslutningar kan göra det svårt att hantera stora industriella miljöer. Wifi 6 och 5G förväntas komma att samexistera under en tid framöver. Verizon siktar därför på att fortsätta hantera båda teknikerna för att kunna erbjuda företag optimala lösningar baserat på deras individuella användningssätt. 

– Många företag vill vara en del av den fjärde industriella revolutionen och 5G kommer att bli centralt för denna transformationsresa. Vi vet, och förstår 5G, oavsett om den är publik eller privat, säger Fredrik Hallenborg. 

Ta en titt på de senaste artiklarna för att ta reda på trenderna i den snabbrörliga 5G-världen för företag. 

 

 

Mer från Verizon

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Verizon och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

 • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

 • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

 • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

 • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?