Annons

SISTA CHANSEN FÖR BÄSTA FÖRETAGEN I EUROPA ATT ANMÄLA SIG TILL POPULÄR TÄVLING

Två veckor kvar till deadline för European Business Awards 2017-2018

LONDON: Europas bästa företag uppmanas att anmäla sig till European Business Awards 2017-2018 före deadlinen i slutet av oktober, för att få en chans att synliggöra sina affärsmässiga framgångar över hela världen.

Företag som anmäler sig eller blir nominerade har chansen att vinna i en av tolv tävlingskategorier. Förutom erkännandet och uppmärksamheten, finns möjligheter att genom nätverkande skapa goda affärskontakter, hitta potentiella nya affärspartners, få ökad exponering av sitt varumärke och möjligheten att vara del av en grupp omsorgsfullt utvalda företag.

För att anmäla sig eller nominera ett företag, gå till www.businessawardseurope.com. Tävlingen är oberoende, anmälan är kostnadsfri och tävlingen är öppen för organisationer av alla storlekar och från alla områden inom näringslivet. Förra året attraherade European Business Awards över 33 000 organisationer från 34 länder. Information om de tidigare vinnarna återfinns även på hemsidan.

­– Ta chansen att bli uppmärksammad som bäst I Europa, chansen att få lära från likar och chansen att hitta nya kunder genom att anmäla ditt eget företag eller nominera ett annat, redan idag, säger Adrian Tripp, VD på European Business Awards.

Jean Stephens är VD på RSM International, världens sjätte största globala nätverk för oberoende revisions-, skatte- och konsultföretag. RSM har under många år varit sponsor av European Business Awards.

– Som rådgivare till framgångsrika och växande företag – såsom deltagarna i European Business Awards – kan vi på nära håll se hur bra tävlingen är för de företag som deltar. I dessa oförutsägbara tider tror vi att det är viktigare än någonsin att uppmärksamma och belöna prestationer, god etik och kreativitet.

I år är tävlingen indelad i en trestegsprocess. När anmälan är stängd så kommer en lista publiceras, ”Ones to Watch”, där de mest framgångsrika, innovativa och etiska företagen varje europeiskt land kommer att publiceras.

När ytterligare ett urval har gjorts kommer tolv nationella vinnare att utkoras under en rad nätverksevenemang i varje land. Till slut kommer de tolv europeiska vinnarna att utses den 12 maj 2018, under en galatillställning.

Vinnarkategorierna år 2017–2018:

 1.  The RSM Entrepreneur of the Year Award
 2.  The ELITE Award for Growth Strategy of the Year
 3.  The Award for Innovation
 4.  The Award for International Expansion
 5.  The Social Responsibility and Environmental Awareness Award
 6.  The New Business of The Year Award
 7.  The Workplace and People Development Award
 8.  The Customer and Market Engagement Award
 9.  The Digital Technology Award
 10.  The Business of the Year Award with Turnover € 0 - 25M
 11.  The Business of the Year Award with Turnover €26M - 150M
 12.  The Business of the Year Award with Turnover €150 +

För att göra en anmälan till årets European Business Awards eller för ytterligare information om tävlingen, gå till www.businessawardseurope.com eller ring (+44) (0) 207 234 3535.  


Slut


För ytterligare pressinformation eller för fallstudier eller intervjuer, vänligen kontakta:

EBA: Vanessa Wood hos European Business Awards på telefon +44 (0) 796 6666 657 eller e-post vanessa.wood@businessawardseurope.com

RSM: Gillian Hawkes på RSM:s huvudkontor - gillian.hawkes@rsm.global

Om European Business Awards:

European Business Awards främsta målsättning är att stödja utvecklingen av ett starkare och mer framgångsrikt näringsliv över hela Europa.

European Business Awards sätt att arbeta gynnar det europeiska näringslivet på tre sätt:

• Det uppmärksammar och stöttar individers och organisationers framgång.

• Det lyfter fram exempel på riktigt starka prestationer som fungerar som förebilder för övriga näringslivet att efterlikna.

• Det interagerar med det europeiska näringslivet genom att skapa debatt inom vissa nyckelområden.

European Business Awards är nu inne på sitt elfte år. Förra året deltog över 33 000 företag från 34 länder. Tävlingens sponsorer är bland annat RSM, ELITE och PR Newswire.
www.businessawardseurope.com.

Twitter: @rsmEBA

Facebook: www.facebook.com/businessawardseurope  

LinkedIn: the company page “The European Business Awards”

Om RSM:

RSM är världens sjätte största nätverk av oberoende revisions-, skatt- och konsultföretag. Verksamheten spänner över 120 länder, 800 kontor och mer än 41 400 medarbetare på internationell basis. Nätverkets totala intäkter är 4,9 miljarder USD.

RSM är huvudsponsor och vapendragare för European Business Awards, allt i syfte att främja kvalitet i företagandet och att ge erkännande till entreprenöriell briljans.

RSM är medlem I Forum of Firms, vars medlemmar delar målsättningen att på global basis främja konsekventa och höga kvalitetsstandarder inom finans- och revisionspraxis.

RSM är det varumärke som används av ett nätverk av oberoende bokförings- och rådgivningsbyråer, av vilka var och en bedriver självständig verksamhet. RSM International Limited erbjuder inte i sig själv några bokförings- eller rådgivningstjänster. Medlemsföretagen drivs av den gemensamma visionen att leverera högkvalitativa professionella tjänster, såväl på sina hemmamarknader som genom att betjäna de internationella professionella servicebehoven hos kundstocken. www.rsm.global 

Om ELITE:

ELITE är ett fullserviceprogram som är utformat för att de bästa affärsmetoderna ska kunna delas och därigenom öka tillväxtmöjligheterna för snabbväxande företag med fokus på förståelse av kapitalmarknaderna. ELITE är ett innovativt program baserat på exklusiv utbildning och en modell för personlig handledning, som understöds av access till näringslivet och finanssektorn. Syftet är att förbereda företagen för sina nästa steg i tillväxt och investering.

ELITE

För mer information om programmet, företag och hela listan över partners, vänligen gå till:

www.elite-growth.com 

Om PR Newswire:

PR Newswire är den ledande globala leverantören av PR- och företagskommunikationsverktyg som gör det möjligt för kunder att distribuera nyheter och ”rich media”. Vi distribuerar våra kunders material över traditionella, digitala och sociala mediekanaler, i realtid och med fullständig rapportering och monitorering.

PR Newswire kombinerar världens största flerkanals-, multikulturella innehållsdistributions- och optimeringsnätverk med omfattande arbetsflödesverktyg och plattformar, vilket innebär att företag över hela världen kan engagera sig på alla de platser där företagen finns. PR Newswire levererar service till tiotusentals kunder från kontor i Europa, Mellanöstern, Afrika, Nordamerika och Asien och Stillahavsområdet.

För mer information om PR Newswire besök www.prnewswire.co.uk

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Innehåll från XledgerAnnons

Experten: Så samlar du all data – och ökar lönsamheten

Allt på samma ställe, högre effektivitet – och ökad lönsamhet.

Här är expertens bästa råd för att lyfta företaget.

– Med rätt underlag kan du snabbare ta beslut och framför allt ta rätt beslut, säger Thomas Falk, vd hos molnbaserade affärssystemet Xledger.

Få kontroll och översikt över din verksamhet med ett affärssystem i molnet

Hur många system har ni på företaget? Ett för HR, ett annat för ekonomi, ett tredje för tidsrapportering och ett fjärde för CRM?

– En del vill inte lägga alla ägg i samma korg, men har du inte behov av superspecialiserade system för just din industrivertikal, går det absolut att samla all nödvändig och relevant data i samma affärssystem, säger Thomas Falk och fortsätter:

– I de fall man ändå behöver olika affärskritiska plattformar tror jag på en modell där dessa kan prata med varandra. Då får man leva med att vissa delar kanske inte kan skräddarsys exakt, men allt är ändå molnbaserat.

Enligt honom har just molnbaserade affärssystem stora fördelar mot andra varianter:

– Jag talar i egen sak, men du kan alltid lita på datan. Du har alltid rätt data och du kommer snabbt åt den. Vi gillar ordet realtid och det är precis vad du får. Vi har kunder vars bokslutsprocesser gått från sju-åtta dagar till en-två. Du kan agera på ett helt annat sätt.

Thomas Falk är vd hos molnbaserade affärssystemet Xledger.
Thomas Falk är vd hos molnbaserade affärssystemet Xledger.

Den digitala hotbilden mot företag och organisationer är ett annat argument för molnbaserade system, anser Falk:

– Det pratas mycket om säkerhet idag, med rätta. En äkta molnlösning har stora fördelar gällande säkerheten. Det är kraftfulla hårdvarusystem som i princip aldrig går ner och vi har flera höga säkerhetscertifieringar.

Dessutom tillkommer kostnader för säkerhet och IT om du själv ska ansvara för. Det är en kännbar post i utgifterna som man slipper, säger han.

En annan fördel är att manuellt redovisningsarbete kan automatiseras, påpekar Thomas:

– Många manuella processer, som fakturering, är bortbyggda. Det kan AI ta hand om. Istället kan medarbetarna titta på trendanalyser, förstå verksamheten bättre och i slutändan få ett effektivare företag, säger han och lägger till:

– Det är svårt att sätta exakta siffror, men vi har kunder som kunnat sänka sina kostnader med 20-30 procent inom de här områdena tack vare automatiseringen.

I slutändan kokas valet av affärssystem ner i kronor och ören – där har Xledger ytterligare fördelar mot andra, menar Falk:

– Det är fördelarna med skalbaret som avgör. Du får allt i samma databas, en hög grad av automatisering och AI, det är lätt att skapa insikter och rapporter. Det är ett modernt och högeffektivt system med en ärlig affärsmodell, du betalar bara för det du använder. Och behöver du skala upp eller ner så går det enkelt att lösa.

Varför väljer företag Xledgers system, tror du?

– När vi frågar nya kunder om anledningarna till att byta system återkommer nästan alltid tre huvudargument: Effektivisering, digitalisering, modernisering. Därefter listar många kostnad och säkerhet. Personligen tycker jag alla punkterna väl sammanfattar det Xledger vill stå för.

Allt i ett system – läs mer om Xledger här

 

Mer från Xledger

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Xledger och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera