Annons

Träna på gymmet, sänk dina elkostnader!

Boo Energi erbjuder som första energibolag i världen sina kunder att göra avdrag för sina förbrukade kalorier på sin elräkning

Idag släpper Boo Energi appen E2E ”Energy 2 Energy” vilket möjliggör att alla oavsett hur man motionerar kan få sina förbrukade kalorier avdragna på sin elräkning. Boo Energi vill genom denna tjänst synliggöra energin, inte mist den energi vi alla gör av med varje dag genom våra dagliga aktiviteter. Den energi som du bränner i gymmet, under löprundan eller bara under en avkopplande promenad, får du tillbaka på din elräkning. (860 kcal = 1 kWh). Boo Energi är det lokala, energibolaget grundat 1920 i Saltsjö-Boo, Nacka, Stockholm. Nu lanserar Boo Energi E2E ”Energy 2 Energy” ”Din energi på Din faktura”. Alla kalorier som du förbränner under en månad får du tillbaka på din faktura. Du kan få upp till 40 kWh per månad i kompensation men då måste du kämpa på med din träning. Fredrik Heleander, VD på Boo Energi Försäljnings AB förklarar: ”Våra kunder och partners gillar oss för vårt kundlöfte 100 % Miljömärkt el till ett Utmärkt pris, i kombination med en nära och genuint bra service. Vi är stolta över att all el vi levererar enbart är producerad av sol, vind och vatten. Nu känns det extra spännande att bli första energibolaget som även premierar hälsan för våra kunder, där de får bli sin egen hälsosamma energikälla!” Niklas Sjöberg, affärsutvecklare och CTO förklarar: "Vi är stolta över denna tjänst. Vi möjliggör att kunden kan göra ett aktivt val och själv påverka sina elkostnader genom träning. Om det medför att någon tränar mer på grund av denna tjänst blir vi självklart stolta över det. Vi kan med stolthet säga att vi är det hälsosammaste energibolaget i Sverige! och verkligen mena det. Att följa sin träning och personliga kaloriförbrukning på sin elräkning är inte bara spännande, utan även hälsosamt och ekonomiskt bra för våra kunder. Du kan självklart använda olika typer av gadgets kopplade till tjänsten, såsom (fitbit, Garmin m.fl.)" [image] [image] Presskontakt Boo Energi Fredrik Heleander Boo Energy +46704288887 E-post fredrik.heleander@booenergi.se www.booenergi.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?