Annons

TidyApp blir Invesdors första crowdfunding i Sverige

· Invesdors första kampanj för en svensk start-up · Svenska inträdet bygger vidare på framgångsrika kampanjer i Finland, Storbritannien och Norge · TidyApp är Sveriges ledande mobilplattform för hushållstjänster och siktar på att ta in 3 miljoner kronor för att accelerera tillväxten

STOCKHOLM - TidyApp kommer att ta in 3 miljoner kronor i ny finansiering genom Nordens ledande plattform för crowd-funding -  Invesdor. Finansieringskampanjen är Invesdors första för ett svenskt företag.

TidyApp är Sveriges ledande mobilplattform för städtjänster. Tjänsten matchar automatiskt fristående städpartners med kunder baserat på kundens specifika behov och önskemål. TidyApp hanterar allt från bakgrundskontroller av städpartners och kvalitetssäkring till fakturering, skatter och försäkringar. Kapitaltillskottet kommer att användas för att accelerera tillväxten genom investeringar i marknadsföring och utveckling av plattformen.

Ett fokus för TidyApp är också att lägga till tjänster från samarbetspartners i appen. Tillsammans med TidyApp kan de ytterligare förbättra kundupplevelsen när det gäller hushållsnära tjänster. TidyApp har idag partners som Mathem inom matleveranser och Glue inom digitala lås. Tjänster som fönsterputsning, barnpassning och tvätt står på tur att läggas till. Målet är att bli Sveriges generiska plattform för hushållstjänster. Idag erbjuder TidyApp hemstädning i Stockholm, Göteborg och Malmö men fler orter kommer att läggas till framöver.

"Vi har vuxit snabbt och med ytterligare finansiering kan vi accelerera tillväxten ytterligare. Efterfrågan på vår tjänst är stark och fler och fler kunder upptäcker hur enkelt det är att boka en städning via appen”, säger Mikael Mortensen, VD och grundare av TidyApp.

Förra året omsatte TidyApp knappt fem miljoner kronor och prognosen för 2017 är 15 miljoner och utfallet hittills i år ligger i linje med den. Den svenska marknaden för hushållsnära tjänster växer med omkring 10% per år.

Invesdor har verksamhet i Norden och Storbritannien och via deras plattform har tillväxtbolag tagit in 32 miljoner euro genom 85 crowdfunding-rundor. Invesdor har ett nätverk med fler än 60 000 investerare runt om i världen.

"Vi har många investerare i Sverige och vi är väldigt glada att nu kunna erbjuda de ett svenskt företag. Vi tycker att TidyApp har en riktigt intressant affär och de är mycket väl lämpade för att ta in expansionskapitalet genom vår plattform, säger Peter Moore, finansieringschef för Sverige och Norge.

TidyApp is a quick solution to a messy home

För mer information eller kommentarer kontakta:

Mikael Mortensen, VD och grundare, TidyApp
Tel: +46 (0)70 641 38 00

Peter Moore, Invesdor
peter.moore@invesdor.com, Tel: +358 45877 6650

 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från Moderna FörsäkringarAnnons

Med tillgänglighet och kompetens i första rummet

Moderna Försäkringar har under många år utmärkt sig genom exceptionell service och tillgänglighet i kombination med kompetens inom skadehantering. Nu har kvittot kommit på att det hårda arbetet har gett resultat: bolaget tog hem topplaceringar i Svenska försäkringsförmedlares förenings senaste branschundersökning. 

Moderna Försäkringar knep första- respektive andraplatsen i de två undersökningskategorierna. För Kajsa Peedu, affärsområdeschef Företag och Industri, är det goda resultatet en välkommen bekräftelse på att bolagets strategi lönar sig. 

– Eftersom vi inte har några egna säljare utan enbart sysslar med förmedlade affärer är det kritiskt att ha en god relation med förmedlarna. Medan vi förvisso alltid har fått väldigt positiv feedback är det väldigt roligt att vi placerade oss så bra i branschundersökningen. Det ger oss ett kvitto på att vi gör rätt. 

Kräver gott samarbete

I undersökningen fick försäkringsförmedlarna också uppge vilka faktorer de ansåg vara avgörande för att ett försäkringsbolag ska vara framgångsrikt och ett förstahandsval. I slutänden utkristalliserades tre ord: skadehantering, tillgänglighet och kompetens, varav alla tre har varit ledord hos Moderna Försäkringar sedan många år. 

– Skadehantering är något som alla försäkringsbolag sysslar med, men det är när skadan faktiskt inträffar som bolagen skiljer sig åt – våra allra nöjdaste kunder är de som faktiskt har råkat ut för skador. Det är när skadan inträffar som vår viktigaste leverans sker.

För att leverera en bra lösning till slutkunderna behövs dock ett gott samarbete mellan de som hanterar skadorna och de som säljer och prissätter försäkringarna, det vill säga underwriters.

– Tillgänglighet och kompetens hänger ihop. Idag är förväntningarna på tillgänglighet oerhört stora och för att kunna möta kundernas och förmedlarnas krav arbetar vi ständigt på att öka vår redan höga kompetensnivå.

Handplockad expertis

Under de senaste tio åren har Företag & Industri växt från noll till 75 personer, var och en handplockad för sin expertis och sitt engagemang. Detta har lagt grunden för just det nära och personliga arbetssätt som kännetecknar Moderna Försäkringar. 

– Vi är måna om alla som sitter hos oss och det finns en daglig kontakt mellan förmedlarna, kunderna och oss. Förmedlarna känner oss vid namn och vet att var och en av våra medarbetare har både kompetens och mandat att fatta egna beslut och rätt att teckna försäkring. Du som förmedlare ska veta vem du ska prata med och vi ska vara enkla att komma i kontakt med. Direktkontakten mellan förmedlaren och våra underwriters är extremt viktig för oss. Vi är verksamma i en förtroendebransch där man gör affärer med de man litar på och därför har vi valt att vara det personliga alternativet, avslutar hon.

Läs mer om Moderna Försäkringar här

FAKTA OM MODERNA FÖRSÄKRINGAR

Moderna Försäkringar är en utmanare på den svenska försäkringsmarknaden och erbjuder topprankade försäkringar för det moderna företaget och individen. Moderna i Sverige har idag drygt 470 anställda, med en organisation som är indelad i affärsområdena; Privat, Företag & Industri, Affinity, Operations, Garanti, Djur, Bilsport & Mc samt Atlantica. 

 

Mer från Moderna Försäkringar

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Moderna Försäkringar och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?