1515

Korrigering: Net Trading Group NTG AB (publ) godkänns för listning på NGM Nordic MTF med första handelsdag 7 juni

Korrigering av datum för första handelsdag. Första handelsdag är 7 juni, inte 7 maj som kommunicerades i föregående pressmeddelande.

Första dag för handel 7 juni
NTG har den 31/5-2017 fått godkännande om listning på NGM Nordic MTF och aktien kommer att upptas för handel 7 juni under kortnamnet NTGR MTF.

VD Morten Hansson kommenterar:
”Vi är mycket stolta och glada att vi nu har blivit godkända för listning på NGM Nordic MTF. Det ger en kvalitetsstämpel till både vårt varumärke och e-handelsplattform maxGodis.se samtidigt som vi nu med tillfört kapital kan accelerera vår tillväxt ytterligare. Vi har haft en stark tillväxt sen lanseringen av maxGodis.se där vi på bara ca 1,5 verksamhetsår har gått till en omsättning på 11,2 MSEK för 2016. Vi ser fram emot fortsättningen av 2017 som noterat bolag där vi ser stor potential i nya samarbeten och marknader som ska ta NTG till 100 MSEK i omsättning 2019.”

Om Net Trading Group NTG AB (publ)
NTG har etablerat en e-handelsplattform för försäljning av FMCG (Fast Moving Consumer Goods) såsom konfektyr, godis, läsk, snacks, vitaminer, hälsokost, djurgodis och andra relaterade produkter. Affärsidén grundar sig i den förhöjda moms- och tullfria gränsen för köp från utlandet till Norge under 350 NOK som infördes i januari 2015. Lagen ger NTG möjligheten att erbjuda den norska marknaden möjlighet att beställa nämnda produkter billigt, ofta till halva priset gentemot de norska butikspriserna. NTGs målsättning är att bli den primära e-handelsplattformen för FMCG till den norska marknaden.

För ytterligare information

Morten Hansson, VD, Net Trading Group AB (publ)
Telefon: +47 908 44 078
E-post: morten@maxgodis.se 

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?