1515
Annons

Report from the Annual General Meeting of Shareholders of DDM Holding AG

DDM Holding AG (First North: DDM), (the “Company”), held its Annual General Meeting (the “AGM”) today, 31 May 2017, in Zurich, Switzerland. A summary of a selection of the AGM resolutions is presented below.

Minutes of the AGM

The minutes of the AGM, including a complete account of all resolutions taken, are expected to be posted on the Company’s website http://ddm-group.ch/investors within a few days.

General revision of the Articles of Association

The AGM approved the proposed general revision of the Company’s articles of association, including an amendment of its corporate purpose.

Authorized Share Capital and Conditional Share Capital

As proposed by the board of directors, today’s AGM resolved on the amendment of the authorized share capital as well as the conditional share capital. Furthermore, a new conditional share capital, which may be utilized in connection with the Company’s debt financing, has been approved.

Approval of the Annual Report, the Statutory Financial Statements and the Consolidated Financial Statements 2016

Following the board of directors’ proposal, the AGM approved the annual report, the statutory financial statements and the consolidated financial statements 2016.

Appropriation of Available Earnings 2016

The AGM resolved to carry forward the loss of CHF 145,518 (EUR 162,588).

Election of Board Members

Kent Hansson (chairman), Torgny Hellström, Manuel Vogel, Fredrik Waker were re-elected as members of the board of directors.

Erik Fällström and Andreas Tuczka, representing the new main investor Aldridge EDC Specialty Finance Ltd., were elected as new members of the board of directors.

Erik Fällström was the co-founder and former owner of 40% of HOIST Finance, a large European acquirer of consumer non-performing debt. Andreas Tuczka was previously a partner at Lone Star Europe, most recently as Head of European Financial Institutions.

Andreas Tuczka said “Having followed the DDM Group for quite some time, we look forward to working together with the rest of the board and management to execute on and accelerate DDM’s growth strategy. DDM’s focus on Central and Eastern Europe in particular provides exceptional opportunities that we, through our experience and network, hope to be able to leverage further”.

The elections are each for a term of one year ending after completion of the next annual general meeting.

Election of the Remuneration Committee

Torgny Hellström (chair) and Kent Hansson were elected as members of the remuneration committee for a term of one year ending after completion of the next annual general meeting.

Re-Election of the Independent Proxy

Dr. Florian S. Jörg, attorney-at-law, was re-elected as independent proxy for a term of one year ending after completion of the next annual general meeting.

Re-Election of the Statutory Auditors

PricewaterhouseCoopers AG (CHE‑434.873.063), Luzern, was re-elected as the statutory auditors for the business year 2017.

Consultative Vote on the Compensation Report 2016

The AGM approved, on a consultative basis and as proposed by the board of directors, the compensation report 2016.

Compensation of the Members of the Board of Directors and the Executive Management

The AGM resolved, in accordance with the proposal of the board of directors, that the remuneration of the board of directors shall not exceed a maximum of CHF 950,000 for the period until the end of the 2018 annual general meeting and approved the compensation of the members of the executive management for the business year 2017 with a maximum aggregate amount of fixed compensation of CHF 750,000 and a maximum aggregate amount of CHF 900,000 as variable compensation.

This is information which DDM Holding AG is obliged to make public pursuant to the EU Market Abuse Regulation. The information was submitted for publication, through the agency of the contact person set out below, at 11:15 CEST on 31 May 2017.

For more information, please visit DDM’s website at www.ddm-group.ch or contact:

Mats Hedberg, Investor Relations Manager
Mail: investor@ddm-group.ch | Tel: +46 70 730 81 27

Följande bilagor finns för nedladdning:
Report from the Annual General Meeting of Shareholders of DDM Holding AG

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Oblique Therapeutics förlänger teckningsperiod i den pågående företrädesemissionen av tvingande konvertibler

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, JAPAN, HONGKONG, SINGAPORE, SYDAFRIKA, NYA ZEELAND, AUSTRALIEN ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING AV INFORMATIONEN PÅ DENNA SIDA SKULLE VARA OLAGLIG ELLER KRÄVA REGISTRERING ELLER ANNAN ÅTGÄRD ENLIGT TILLÄMPLIG LAG.

Styrelsen för Oblique Therapeutics har beslutat att förlänga teckningsperioden i bolagets pågående företrädesemission av konvertibler, så att teckningsperioden löper till och med fredagen den 3 juni 2022.

Extra bolagsstämman i Oblique Therapeutics AB (publ) (”Oblique Therapeutics” eller ”Bolaget”) beslutade den 13 maj 2022 att godkänna styrelsens beslut om att genomföra en emission av s.k. tvingande konvertibler med företrädesrätt för befintliga aktieägare som vid full teckning tillför Bolaget cirka 46 miljoner kronor före emissionskostnader (”Företrädesemissionen”). Med anledning av Företrädesemissionen har Oblique Therapeutics upprättat ett prospekt som har godkänts och registrerats av Finansinspektionen den 9 maj 2022 och som finns tillgängligt på Bolagets hemsida, https://obliquet.com/investor-relations/foretradesemission-av-tvingande-konvertibler-2022/

Efter kontakter med Bolagets ägare och det senaste aktieägarmötet är det styrelsens uppfattning att ett flertal aktieägare antingen missförstått eller helt undgått informationen relaterad till den pågående Företrädesemissionen. Mot denna bakgrund har styrelsen beslutat att förlänga teckningsperioden till och med fredag den 3 juni 2022.  Syftet med den förlängda teckningsperioden i Företrädesemissionen är att samtliga aktieägare ska erbjudas samma möjlighet att utvärdera och delta i erbjudandet.

Uppdaterad preliminär tidplan

Nedanstående tidplan för Företrädesemissionen är preliminär och kan komma att ändras.

9 maj – 3 juni 2022 Teckningsperiod
8 juni 2022 Beräknad dag för offentliggörande av utfall i Företrädesemissionen

Mer information om erbjudandet och hur du gör för att teckna konvertibler i Företrädesemissionen finns tillgängligt på Bolagets hemsida, https://obliquet.com/investor-relations/foretradesemission-av-tvingande-konvertibler-2022/

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mats Jonasson

CFO

Tel: 0768-706388,

E-mail: mats.jonasson@obliquet.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?