Gasellföretaget Jurek stärker sin position inom juridik i Västsverige

Jurek fortsätter stärka sin position i Västsverige och anställer en ny kollega med expertkunskap inom juridik till Göteborgskontoret. Jurek som utsågs till Gasellföretag av Dagens Industri 2014, 2015 och 2016 expanderar i regionen för att möta det ökade behovet av bemanning och rekrytering av duktiga jurister.

De senaste åren har Jurek Rekrytering & Bemanning haft en stark tillväxt i Västsverige, framförallt inom området Juridik med 80 rekryterade jurister 2016. För att fortsätta vara landets ledande konsultbolag för rekrytering av jurister så har man valt att stärka satsningen på affärsområdet ytterligare i Västsverige. Jurek har därför valt att anställa Åsa Dahlberg i rollen som rekryteringskonsult.

”Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Åsa Dahlberg till oss på Jurek. Vi ser en ökad efterfrågan på just Juristtjänster i väst och stärker nu upp ytterligare internt för att vara i framkant inom våra specialistområden; Juridik, Ekonomi, Marknad, HR och Management. Med Åsas kompetens stärker vi vår position ytterligare i Göteborg inom Juristområdet” säger John Rembeck, Försäljningschef Västsverige

Åsa har tidigare arbetat som biträdande jurist på Mannheimer Swartling, som tingsnotarie vid Göteborgs tingsrätt och de senaste 7 åren som bolagsjurist på konsultbolaget Semcon.

”Eftersom jag har arbetat som jurist inom flera olika verksamheter så vet jag vad som krävs och förväntas av kandidater inom flera olika roller. Det ska bli spännande att dra nytta av min erfarenhet och kunskap som rekryteringskonsult på Jurek.” säger Åsa Dahlberg.

Vidare fortsätter Jureks VD och Grundare Shervin Razani: 

”Vi vill att Jurek ska fortsätta vara den självklara leverantören av kvalificerade tjänstemän i Sverige och det känns riktigt kul att vi har en sådan stark tillväxt i Västsverige. Därför är det viktigt att vi har duktiga och specialiserade rekryteringskonsulter med på resan med bred erfarenhet och kunskap inom varje givet affärsområde.


För mer information, vänligen kontakta:  

Shervin Razani, Grundare och VD Jurek Rekrytering & Bemanning  
shervin.razani@jurek.se  
073-421 80 22

Om Jurek Rekrytering & Bemanning AB: 

Jurek grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är idag en av de absoluta marknadsledarna på rekrytering och bemanning inom juridik, ekonomi, marknad och HR. Jurek omsätter idag över 150 miljoner kronor, har över 240 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Jurek fortsätter att växa i snabb takt och har utsetts till Gasell-företag av Dagens Industri 2014, 2015 och 2016. För mer information, vänligen besök  www.jurek.se  .

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?