1515
Annons

Gasellföretaget Jurek stärker sin position inom juridik i Västsverige

Jurek fortsätter stärka sin position i Västsverige och anställer en ny kollega med expertkunskap inom juridik till Göteborgskontoret. Jurek som utsågs till Gasellföretag av Dagens Industri 2014, 2015 och 2016 expanderar i regionen för att möta det ökade behovet av bemanning och rekrytering av duktiga jurister.

De senaste åren har Jurek Rekrytering & Bemanning haft en stark tillväxt i Västsverige, framförallt inom området Juridik med 80 rekryterade jurister 2016. För att fortsätta vara landets ledande konsultbolag för rekrytering av jurister så har man valt att stärka satsningen på affärsområdet ytterligare i Västsverige. Jurek har därför valt att anställa Åsa Dahlberg i rollen som rekryteringskonsult.

”Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Åsa Dahlberg till oss på Jurek. Vi ser en ökad efterfrågan på just Juristtjänster i väst och stärker nu upp ytterligare internt för att vara i framkant inom våra specialistområden; Juridik, Ekonomi, Marknad, HR och Management. Med Åsas kompetens stärker vi vår position ytterligare i Göteborg inom Juristområdet” säger John Rembeck, Försäljningschef Västsverige

Åsa har tidigare arbetat som biträdande jurist på Mannheimer Swartling, som tingsnotarie vid Göteborgs tingsrätt och de senaste 7 åren som bolagsjurist på konsultbolaget Semcon.

”Eftersom jag har arbetat som jurist inom flera olika verksamheter så vet jag vad som krävs och förväntas av kandidater inom flera olika roller. Det ska bli spännande att dra nytta av min erfarenhet och kunskap som rekryteringskonsult på Jurek.” säger Åsa Dahlberg.

Vidare fortsätter Jureks VD och Grundare Shervin Razani: 

”Vi vill att Jurek ska fortsätta vara den självklara leverantören av kvalificerade tjänstemän i Sverige och det känns riktigt kul att vi har en sådan stark tillväxt i Västsverige. Därför är det viktigt att vi har duktiga och specialiserade rekryteringskonsulter med på resan med bred erfarenhet och kunskap inom varje givet affärsområde.


För mer information, vänligen kontakta:  

Shervin Razani, Grundare och VD Jurek Rekrytering & Bemanning  
shervin.razani@jurek.se  
073-421 80 22

Om Jurek Rekrytering & Bemanning AB: 

Jurek grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är idag en av de absoluta marknadsledarna på rekrytering och bemanning inom juridik, ekonomi, marknad och HR. Jurek omsätter idag över 150 miljoner kronor, har över 240 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Jurek fortsätter att växa i snabb takt och har utsetts till Gasell-företag av Dagens Industri 2014, 2015 och 2016. För mer information, vänligen besök  www.jurek.se  .

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Innehåll från Transfer GroupAnnons

Experten: Säkerhet allt viktigare för företag

Skjutningar och sprängdåd är vanligt förekommande i Sverige, visar statistik från bland andra Brottsförebyggande rådet och Polismyndigheten. 

Det har fått många verksamheter att se över sin säkerhet.

– Många av de som i dag efterfrågar våra tjänster har ingen egen hotbild mot sig – de har bara fel grannar, säger säkerhetsexperten Magnus Ahde från Altum Security AB.   

 

Läs mer om hur sectech tar säkerhetslösningar till nästa nivå

En studie från Brottsförebyggande rådet, Brå, konstaterar att Sverige är det värst drabbade landet i Europa när det gäller dödligt skjutvåld. I studien har svenska dödsskjutningar jämförts med 22 andra europeiska länder under perioden 2000 till 2019.

Även sprängdåd har varit vanligt förekommande under de senare åren, visar statistik från polismyndigheten. 2021 anmäldes 79 stycken i Sverige.

Ökad efterfrågan på säkerhet

En konsekvens har blivit att efterfrågan på fysisk säkerhet har ökat. Det berättar Magnus Ahde, som har arbetat över 20 år i säkerhetsbranschen och i dag är säljare på Altum Security AB.

– Eftersom det är svårt att rikta bomber mot en speciell mottagare riskerar alla inom en viss area att bli drabbade vid en explosion. Man behöver alltså inte ha en hotbild mot sig för att drabbas. Och det betyder att allt fler inser att de behöver skydda sig mot den typen av händelser, säger han.

Snyggt – och farligt

Från att tidigare framför allt haft ambassader och myndigheter som kunder så märker Magnus Ahde och hans kollegor, som är experter inom säkerhetskonsultation och skalskyddslösningar, att även andra typer av verksamheter efterfrågar deras tjänster.  

– Exempelvis kan en sådan sak som att ha en glasfasad på sitt huvudkontor idag utgöra en stor säkerhetsrisk. Det är snyggt – men väldigt farligt om det skulle ske en explosion.

Kombinationslösningar

Altum Security är en del av säkerhetskoncernen Transfer Group AB som förutom skalskyddslösningar erbjuder allt inom fysisk säkerhet; från bevakning och säkerhetskontroller till larm, och mjukvarulösningar som förenklar och effektiviserar helhetserbjudandet. 

– Vår styrka är att våra bolag täcker olika delar av fysisk säkerhet och att vi därför kan erbjuda olika typer av kombinationslösningar, förklarar Transfer Groups vd Pernilla Jennesäter.

– Vi gjorde exempelvis nyligen en kombinationslösning på en ambassad tillsammans med vårt systerbolag Sensec AB för att skydda både byggnaden och inpassering. Sensec stod för röntgen och metalldetektion, och Altum för beskjutnings- och explosionsskydd, berättar Magnus Ahde. 

Unika inom högsäkerhet

Magnus Ahde menar att det finns få andra bolag i branschen som jobbar så heltäckande med skalskyddlösningar som Altum Security. 

– Många fokuserar på en specifik produkt eller lösning, medan vi kan leverera en mängd olika produkter inom högsäkerhet, allt från skottsäkra fönster och dörrar till panic rooms. På så sätt sticker vi ut, säger han. 

 Läs mer om hur sectech tar säkerhetslösningar till nästa nivå 

 

 

 

Mer från Transfer Group

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Transfer Group och ej en artikel av Dagens industri

Aberdeen European Residential Opportunities Fund Q2 Report

Please find attached the Q2 report for the Aberdeen European Residential Opportunities Fund.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Aberdeen European Opp fund_Q2 2022_Bond version

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera