1515

Guideline Geo utser ny Verkställande Direktör

(NGM: GGEO) Guideline Geo AB (publ), noterat på NGM-Equity, har utsett Mikael Nolborg till ny Verkställande Direktör att efterträda nuvarande VD Kjell Husby som avser gå i pension. Kjell Husby kommer att kvarstå som VD tills Mikael Nolborg tillträder tjänsten vilket sker senast i juli, 2017.

Mikael Nolborg har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Han har de senaste 9 åren innehaft olika chefsroller inom SSAB och ingår för närvarande i ledningsgruppen för SSAB Europe som ansvarig för Marknadsutveckling. Dessförinnan arbetade Mikael under 6 år som senior projektledare och managementkonsult inom McKinsey & Co.

Mikael har gedigen erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och industriell marknadsföring på global nivå. Vidare har Mikael drivit utveckling av nya affärsmodeller samt framgångsrikt genomfört flera företagsförvärv och lett efterföljande integrationsarbete.

"Vi är glada att välkomna Mikael som Vd för Guideline Geo. Bolaget befinner sig i ett mycket spännande skede där vi avser utnyttja vår ledande position både för att utveckla mjukvarubaserade affärsmodeller och för att konsolidera den fragmenterade bransch vi verkar i. Genom rekryteringen av Mikael ser vi stora möjligheter att accelerera utvecklingen", kommenterar styrelseordförande Peter Lindgren.

"Jag vill också tacka Kjell Husby för hans engagerade arbete sedan han tillträdde som Vd i oktober 2014. Kjells insatser både vad gäller strategiformulering och ledarskap har starkt bidragit till att Guideline Geo efter en turbulent period nu har ett bra utgångsläge för att ta nästa steg i utvecklingen."

För ytterligare information kontakta:
Peter Lindgren
Styrelseordförande Guideline Geo AB (publ)
tel. +46 73 20 03 330

Följande bilagor finns för nedladdning:
Guideline Geo utser ny Verkställande Direktör

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?