Polygiene i strategiskt samarbete med japanska Goldwin och THE NORTH FACE

Första produktlanseringen gäller fem olika strumpmodeller som ingår i THE NORTH FACE vår- och sommarkollektion 2017 och som adderas mervärde genom Polygienes luktkontrollteknologi. 

Japanska Goldwin innehar varumärkesrättigheterna för THE NORTH FACE i Japan och Sydkorea och har ett strategiskt partnerskap med The North Face Inc. (US) om att utveckla varumärkets affärer i dessa länder.

-Vi har stora förhoppningar på samarbetet med Goldwin på sikt. De har ett stort utbud av japanska varumärken inom sport och fritid. Köpkraften hos asiatiska konsumenter är på starkt uppåtgående och efterfrågan på sportartiklar och träningskläder är redan stor i Japan, säger Christian von Uthmann, vd på Polygiene. 

Tokyobaserade Goldwin innehar och utvecklar ett flertal premiumvarumärken inom sport och fritid, däribland välkända THE NORTH FACE. De både producerar och säljer produkter på den japanska och sydkoreanska marknaden. De Polygienebehandlade strumporna säljs i Goldwins webbshop samt via japanska Goldwin/The North Face-butiker och i japanska varuhus med start våren 2017.

Denna information är sådan information som Polygiene AB (publ.) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruks-förordning och lagen om värdepappers­marknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 mars 2017 kl 07:45 CET. 

För pressbilder och mer information besök http://ir.polygiene.com  

För mer information, kontakta: 

Christian von Uthmann, vd, Polygiene
Mobil: + 46 (0)70 319 77 21, e-post: cvu@polygiene.com

För mer information om Goldwin besök http://www.goldwin.co.jp/en/corporate/info/ir


Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?