IDC MarketScape utser Ricoh till en ledande leverantör av tjänster för dokumentflöden

Ricoh Sverige, Solna, 20 februari 2017  Ricoh Europe (http://www.ricoh-europe.com/) meddelar i dag att Ricoh har utsetts till en ledande leverantörer av tjänster för dokumentflöden i Västeuropa i rapporten IDC MarketScape (http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=EMEA41993616): Western Europe Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment. 

IDC MarketScape utvärderar leverantörers förmåga att hjälpa kunder till automatisering av arbetsflöden och optimering som ger mervärde. Leverantörer bedöms efter deras förmåga att effektivt leverera dessa tjänster. Undersökningen utvärderar leverantörerna genom omfattande utfrågningar och demonstrationer. Svaren från djupintervjuer med kunder i hela Västeuropa har också tagits med i bedömningen.

”Ricohs breda produktsortiment, och företagets växande IT-infrastruktur i kombination med professionella tjänster bjuder på ett omfattande urval resurser att hämta branschspecifika och breda lösningar ifrån. "Ricoh har också den största direktorganisationen bakom sin tjänsteleverans, bland de hårdvaruföretag som riktar sig mot större organisationer, konstateras det i rapporten.

– Leverantörer som Ricoh Europe drar nytta av dokumentflödestjänster på ett bra sätt för att hjälpa sina kunder med effektivitets- och produktivitetsproblem. Företag i alla storlekar förstår att ett effektivt arbetsflödessystem är avgörande för att förändra en verksamhet, säger Jacqui Hendriks, research & consulting manager, IDC European Managed Print and Document Solutions.

– Vi är hedrade över att bli utnämnda som ledande i den här IDC-rapporten. Vi är stolta över vår förmåga att hjälpa företag i alla storlekar att förbättra sitt sätt att inhämta och hantera data för att övervinna sina utmaningar, säger David Mills, CEO, Ricoh Europe.

Mer information om Ricohs tjänsteportfölj finns här.

För ytterligare information, kontakta: 
Magnus Christerson, marknadsdirektör, Ricoh Sverige AB 
Tel: 08-734 18 68, E-post: magnus.christerson@ricoh.se  

Jack Gibson, Senior Corporate Communications Executive, Ricoh Europe PLC 
Tel: +44 (0) 203 033 3766, E-post: press@ricoh-europe.com

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/Ricoh.Sverige.AB, www.facebook.com/RicohEurope   
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-sverige-ab    
Twitter: www.twitter.com/ricoheurope     
Registrera dig på Ricohs mediacenter på: www.ricoh-europe.com/press


Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?