Annons

Handeln i Samtrygg Group AB beräknas inledas den 15 mars 2017

Samtrygg Group AB genomförde en nyemission om 4,9 MSEK under december 2017, vilken övertecknades med 125 % till 6,1 MSEK. Nästa steg i process är nu listning på NGM Nordic MTF. Första handelsdag är preliminärt satt till 15 mars.

“Vi är både glada och stolta över det stora intresset för att delta i Samtryggs nyemission. Det är ett kvitto på den modell vi har utvecklat har mottagits väl och det stärker oss i det fortsatta arbetet mot att skapa en tryggare andrahandsmarknad. Jag vill hälsa alla nya aktieägare varmt välkomna och ser fram emot att tillsammans med er fortsätta Samtryggs tillväxtresa som börsnoterat företag” säger Marcus Lindström, VD för Samtrygg Group AB.

Tillskottet av rörelsekapital ifrån den senaste emissionen kommer att användas till utökad produktutveckling och marknadsföringsinsatser:

“Nyemissionen gör att vi nu kan tillvarata den potential som finns i marknaden och genomföra kraftfulla satsningar för att växla upp den redan goda tillväxttakten ytterligare. Fokus kommer att ligga på att stärka bolagets marknadsledande position genom offensiva investeringar i plattformen och marknadsföring av vårt koncept” fortsätter Marcus Lindström”

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?