1515

2 000 Ricoh Pro™ C7100 i Europa

Ricoh Sverige, Solna 7 februari 2017  Ett italienskt tryckeri har beställt den 2 000:e arkpressen av serien Ricoh ProTM C7100 i Europa. Det är en digitalpress för färgtryck som kommer att stärka både deras tjänsteportfölj och deras marknadsposition.

I Ligurien i nordvästra Italien, säger ägaren till tryckeriet Ligurgaf, Alessandro Dario att: "Det var ett enkelt beslut. Kombinationen av hög bildkvalitet plus flexibiliteten den femte tonerstationen ger innebär att vi kan förbättra våra erbjudanden och vårt anseende."

Ricoh Pro C7100-serien lanserades i december 2014. Och de funktioner som har uppskattats mest av marknaden är den femte tonerstationen, utskrift på långa ark upp till 700 mm och en produktivitet som klarar en utskriftshastighet på 90 sidor per minut.

– Pro C7100-serien är unik. Ingen annan tryckpress för den här marknaden kombinerar en femte tonerstation och långa ark. Serien ger tryckerier möjlighet att kostnadseffektivt differentiera mervärde via kreativ design och ett bredare utbud av affischapplikationer och broschyrer och bokomslag med sex A4-sidor i följd. Ricoh Pro C7100-serien hjälper tryckerier att utveckla starkare relationer med sina kunder genom att erbjuda dem nya och spännande applikationer som kan leverera större påverkan och bra resultat för dem, säger Tommy Segelberg, Nordic Operations Director för Ricoh PPBG.

– Det faktum att sju av tio Pro C7100-modeller som köpts i Europa har varit versioner med den femte tonerstationen inkluderad visar att kreativa och progressiva tryckerier önskar den här prisvärda möjligheten att utöka sin kapacitet och sina tjänster, fortsätter Segelberg.

Inga torktider, möjlighet att trycka metalliska nyanser, programvaran ColorLogic och utökade mediealternativ är alla värdefulla fördelar för våra tryckerier.

En annan sak som är viktig för tryckerierna är Ricohs löpande engagemang för forskning och utveckling. Ett exempel på det är den neongula tonern som bidrar med ytterligare kreativ potential till Ricoh Pro C7100-serien.

För ytterligare information, kontakta: 
Tommy Segelberg, Director Nordic Operations, Production Printing Business Group, Ricoh Sverige AB 
Tel: 08-621 90 08, E-post: tommy.segelberg@ricoh.se

Magnus Christerson, Marketing Director, Ricoh Sverige AB 
Tel: 08-734 18 68, E-post: magnus.christerson@ricoh.se

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/Ricoh.Sverige.AB, www.facebook.com/RicohEurope        
Twitter: www.twitter.com/ricoheurope        
Linkedin: www.linkedin.com/company/ricoh-sverige-ab      
Registrera dig på Ricohs mediacenter på: www.ricoh-europe.com/press


Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?