Annons

Victoria Park hyr ut bredbandsnät

Victoria Park AB (publ) har tecknat avtal med iTUX Communication AB och Com Hem AB om tv och bredbandstjänster för samtliga sina fastigheter i Borås, Eskilstuna, Göteborg, Karlskrona, Nyköping och Kristianstad. Ekonomiskt innebär avtalen en positiv resultateffekt under 2017 om 2 miljoner kronor. När tjänsterna är fullt utbyggda under 2018 innebär avtalen en positiv resultateffekt på årsbasis om drygt 6 miljoner kronor.

Avtalet innebär att Victoria Parks hyresgäster kommer att få tillgång till ett öppet bredbandsnät med ett stort utbud från de främsta tjänsteleverantörerna inom tv, bredband och telefoni. Bredbandsavtalen gäller under en period av sju år från när respektive bredbandsnät tas i drift, vilket kommer att variera från område till område.

För ytterligare information, vänligen kontakta
VD Peter Strand, telefon 070 588 16 61, e-post: peter.strand@victoriapark.se, eller
Fastighetschef Per Ekelund, telefon 070 867 66 57, e-post: per.ekelund@victoriapark.se

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Victoria Park AB ska offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom Peter Strands försorg, för offentliggörande den 13 januari 2017 kl. 07.30.

Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag, som med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar värden i en växande fastighetsportfölj på tillväxtorter i landet.  
Victoria Parks fastighetsbestånd uppgår till 1 012 000 kvadratmeter, fördelat på 12 800 lägenheter, med ett marknadsvärde om 11,5 miljarder kronor. Aktierna i Victoria Park är upptagna till handel på Nasdaq Stockholm Mid Cap.

Victoria Park AB (publ)
Box 2, 201 20 Malmö
Tel 040 16 74 40
Org nr 55 66 95-0738, Säte Malmö
www.victoriapark.se Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?