1515
Annons

24 FÖRETAG FRÅN SVERIGE HAR UTSETTS TILLNATIONELLA VINNARE I EUROPEAN BUSINESS AWARDSRSM gratulerar alla vinnare i den prestigefyllda tävlingen

24 företag har idag utsetts till nationella vinnare för Sverige i European Business Awards som sponsras av RSM, en prestigefylld tävling som supportas av företagsledare, akademiker, media och politiker över hela Europa.

24 företag har idag utsetts till nationella vinnare för Sverige i European Business Awards som sponsras av RSM, en prestigefylld tävling som supportas av företagsledare, akademiker, media och politiker över hela Europa.

European Business Awards är nu inne på nionde året och engagerar i år över 33 000 företag från 34 Europeiska länder, där över 700 företag idag har annonserats som nationella vinnare och går därmed vidare till nästa fas i tävlingen.

- Det är verkligen kul att hela 24 företag från Sverige har utsetts som vinnare och nu får representera Sverige i den fortsatta tävlingen. Detta visar på vilka framgångsrika företag vi har och vi önskar självklart dem all lycka i nästa omgång, säger Karl Andersson, EBA ansvarig för RSM i Sverige.

-Stort gratis till alla företag som blivit utsedda att representera deras respektive länder som nationella mästare, dessa spelar en viktig roll i att skapa starka företagsrelationer över gränserna, säger Adrian Tripp, CEO för European Business Awards

Vinnare för Sverige är:

Nationella Vinnare, EBA 2016/2017
AB OmsorgsCompagniet i Norden
Aura Light International AB
Bostads AB Mimer
Centiro
Chas Visual Management AB
Ecru Consulting AB
Findwise AB
Framtiden
Heliospectra
IAR Systems Group AB
Infront IT-Partner AB
Investment AB Öresund
Kaustik AB
Netlight Consulting
Novator AB
OrganoClick AB
PlayAd Media Group International
Polar Cape Consulting
PPAM.se Sweden AB
Sdiptech
Storytel AB
Ticket Leisure Travel Group AB
Vertiseit AB
VH assistans AB

För mer detaljer avseende vinnarna gå in på: www.businessawardseurope.com 

För nästa omgång krävs det att de tävlande gör en videopresentation där de berättar om sin resa och förklarar hur de lyckats nå sin framgång. Domarna i juryn går igenom alla videopresentationer från de tävlande, härefter koras de som får ‘Ruban d’Honneur’ status. Alla ‘Ruban d’Honneur’ mottagare går också vidare till att vara med på den stora galafinalen 2016.

Samtidigt som videopresentationerna blir offentliga startar också tävlingen om folkets röst. Förra året inkom över 227 000 röster och dessa hjälper till att kora både en nationell vinnare och en europavinnare i kategorin ”National Public Champion”.

Tävlingen har sedan starten varit sponsrad av RSM, det sjätte största revision, skatt och rådgivningsnätverket i världen. Tävlingen 2015/16 representerades av alla medlemsländer i EU samt Turkiet, Norge, Schweiz, Kroatien och Republiken Makedonien.

För ytterligare information avseende tävlingen, vänligen gå in på www.businessawardseurope.com eller www.rsm.se

För ytterligare information om tävlingen, vänligen kontakta:

RSM:

Karl Andersson, karl.andersson@rsm.se , +46 70 416 92 08

Patrik Högström, patrik.hogstrom@rsm.se , +46 31 719 17 19

European Business Awards:

Vanessa Wood, vanessa.wood@businessawardseurope.com , +44 796 6666 657    

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?