ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Smarter Marketing vinner förstapris i Googles partnertävling

Smarter Marketing har vunnit förstapris i Googles senaste partnertävling. Tävlingen omfattar alla mediebyråer i Sverige som är anslutna till Googles partnerprogram, vilket innefattar både mindre och större aktörer. Perioden för tävlingen avsåg det andra kvartalet under 2016.

Smarter Marketing har vunnit förstapris i Googles senaste partnertävling. Tävlingen omfattar alla mediebyråer i Sverige som är anslutna till Googles partnerprogram, vilket innefattar både mindre och större aktörer. Perioden för tävlingen avsåg det andra kvartalet under 2016.

Samuel Sylvander, VD Isaac Sylvander, Marknadschef

- Det känns otroligt roligt att vi vinner förstapris. Jag har personligen jobbat med Google AdWords sedan Google lanserades i Sverige 2003, så att få detta erkännande, att vi håller en hög kvalitet, känns fantastiskt! - Samuel Sylvander, VD

Tävling och förstapris

Googles tävling gick ut på att förvärva så många nya kunder som möjligt genom sökjättens annonsplattform (AdWords) och att sedan leverera så bra resultat som möjligt för dessa kunder. Google mäter sedan statistiken för alla Partner-byråer under det aktuella kvartalet och utser därefter en vinnare. Och under det andra kvartalet utsågs just Smarter Marketing som vinnare i Sverige.

- Att vinna en sådan här tävling är inte “ren tur”, utan tvärtom så ligger det ett väldigt hårt och gediget arbete bakom vinsten. Alla, från våra eminenta säljteam, vår fantastiska marknadsavdelning, ekonomiavdelning och övrig personal, är alla inblandade i denna vinst på något sätt. Alla är hela tiden med och bidrar till ett klimat där vi alla trivs och där vi drivs av att hela tiden överträffa kundens förväntningar. - Isaac Sylvander, Marknadschef

Förstapriset i den här tävligen var en resa till San Francisco för att delta i en av branschens största event: Google Summit. Smarter Marketing kommer att delta i detta event under november månad.

- När jag och Isaac för flera år sedan startade företaget uppe på min vind blev vi inbjudna till Googles dåvarande huvudkontor för Europa i Dublin. Sedan dess har vi haft ett mycket nära samarbete med Google. Att vi nu får åka till Mountain View i San Francisco smäller såklart ännu högre och vi är mycket tacksamma för ett väl fungerande samarbete. - Samuel Sylvander, VD

Mer om Smarter Marketing

Smarter Marketing är en digital mediebyrå. Som Google Partner har vi Google Certifierad personal som regelbundet utbildas direkt av Google. Vi är 30 marknadsföringsexperter med huvudkontor i Stockholm och med lokala representanter runt om i landet, bland annat i Göteborg, Trollhättan, Vänersborg, Skellefteå och Uddevalla.

Vi är din marknadsavdelning

Det betyder att vi sköter din digitala marknadsföring och skapar även hemsidor och webbshoppar. Precis som en ”vanlig marknadsavdelning” besitter vi all kompetens du behöver, så att du slipper ha den in-house. Det blir mer kostnadseffektivt för dig som har ett litet eller medelstort företag. Och för dig som har ett större företag finns möjligheten att välja hjälp inom enstaka expertområden som du saknar.

Idag hjälper vi fler än 600 företag i många olika länder och branscher att ta reda på vad som faktiskt genererar affärer och att sedan effektivt marknadsföra sig. Det gör vi genom lokala projektledare som anpassar din marknadsföring lokalt där dina kunder befinner sig. Med oss blir digitalt mer lokalt.

Exempel på marknadsföring vi är experter på är: sociala medier t ex facebook, LinkedIn och snapchat, sökmotoroptimering, google adwords, e-postmarknadsföring och videoannonsering.

Kontakt:  +46 8 12 45 58 48  | Gustavlundsvägen 137, Bromma | service@smartermarketing.com | www.smartermarketing.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se
Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies