1515

Stina Berggren ny ansvarig för Sogetis verksamhet i Skåne

Sogeti Sverige AB har tillsatt Stina Berggren som ansvarig för IT-konsultföretagets kontor i Malmö och Helsingborg. Högt upp på hennes agenda finns att fortsätta att ha en betydande rekryteringstakt i Skåne. 

Sogeti Sverige AB har tillsatt Stina Berggren som ansvarig för IT-konsultföretagets kontor i Malmö och Helsingborg. Högt upp på hennes agenda finns att fortsätta att ha en betydande rekryteringstakt i Skåne. 

Malmö/Helsingborg 160826 – Stina Berggren, 50 år, som startade sin karriär med en civilekonomexamen från Uppsala universitet i bagaget, har en gedigen erfarenhet från IT-branschen där hon har verkat i 25 år.

Hon kommer närmast från rollen som affärsområdeschef inom området Digital Collaboration på Atea, och har under åren bland annat arbetat inom sälj, ekonomi, HR och management consulting.

– Vi är glada och stolta över att förstärka vårt ledarskap med en kvinna av Stina Berggrens kaliber och ser fram emot se vår verksamhet i Skåne växa under hennes ledning, kommenterar Sergio de Brito, vd på Sogeti Sverige AB.

– Jag brinner för digitalisering och allt vad den innebär. Idag finns det en nolltolerans för system och applikationer som inte fungerar snabbt och enkelt, både bland våra kunders kunder och deras anställda. I Skåne har vi extra stor expertis inom digitala kanaler, Big Data och systemintegration och vi är experter på att säkra kundernas IT-flora med våra test- och Cyber Security-tjänster. Jag ser fram emot att driva vår affär i Skåne, en av Sveriges i särklass mest expansiva marknader, säger Stina Berggren.

Högtryck på rekryteringssidan
Sogeti, med 1150 anställda i Sverige, varav cirka 100 arbetar i Malmö och Helsingborg, rekryterar kraftfullt i år. Hittills har man anställt 235 nya medarbetare i Sverige.

– Vi har höga rekryteringsambitioner, inte bara nationellt utan även på mina orter. Hittills i år har vi rekryterat ett 20-tal nya medarbetare och kommer att fortsätta rekrytera friskt. Vi planerar att anställa minst 15 IT-ess till i Skåne innan året är slut. Spännande uppdrag, gott renommé samt fokus på mångfald och nöjda medarbetare är grunden till att vi är framgångsrika på detta område, vilket även är några av anledningarna till varför jag själv valt att bygga vidare på min karriär just på Sogeti, avslutar Stina Berggren.

Ett högupplöst foto på Stina Berggren finns att hämta på: www.sogeti.se/prberggren  
Kontaktpersoner:
Sergio de Brito, vd, Sogeti
Tel: 070-523 53 60
E-post: sergio.debrito@sogeti.se
LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/sergiodebrito  

Stina Berggren, ortschef Malmö och Helsingborg, Sogeti
Tel: 072-201 49 28
E-post: stina.berggren@sogeti.se
LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/stinaberggren 

Therese Sinter, global kommunikationsdirektör, Sogeti
Tel: 070-361 46 21
E-post: therese.sinter@sogeti.com
LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/theresesinter


Om Sogeti
Sogeti levererar högkvalitativa IT-konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, testning, Cyber Security-tjänster, systemförvaltning samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka 20 000 medarbetare i 15 länder. Av dessa arbetar cirka 1 150 konsulter vid företagets 21 svenska kontor. Mer information finns på www.sogeti.se.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?