Annons

Världens största ordförandeklubba på Styrelseplan, förlåt Stureplan, fredagen den 26 augusti

Styrelseakademien flyttar ut verksamheten till folktäta och soliga Stureplan imorgon fredag och har med sig en ordförandeklubba i jätteformat, 2,5 x 2,5 meter. Det gör vi för att missionera om vad ett professionellt  styrelsearbete i kombination med rätt ordförande kan göra för företagens lönsamhet och framgång. Günther Mårder, vd Företagarna samt styrelseledamot i Styrelseakademien Stockholm intervjuar förbipasserande styrelseproffs, företagare och chefer om deras syn och förväntningar på styrelsen. Ackrediterade lärare finns på plats och svarar på frågor om gott styrelsearbete och hur rekrytering av styrelseledamöter bör gå till.

Styrelseakademien flyttar ut verksamheten till folktäta och soliga Stureplan imorgon fredag och har med sig en ordförandeklubba i jätteformat, 2,5 x 2,5 meter. Det gör vi för att missionera om vad ett professionellt  styrelsearbete i kombination med rätt ordförande kan göra för företagens lönsamhet och framgång. Günther Mårder, vd Företagarna samt styrelseledamot i Styrelseakademien Stockholm intervjuar förbipasserande styrelseproffs, företagare och chefer om deras syn och förväntningar på styrelsen. Ackrediterade lärare finns på plats och svarar på frågor om gott styrelsearbete och hur rekrytering av styrelseledamöter bör gå till.

Styrelseakademiens ordförandeklubba är en symbol för långsiktigt hållbart styrelsearbete. Klubbans runda form symboliserar beslut som resultatet av en process i en värld där globaliseringen nästan alltid är närvarande, och markerar ordförandens nya roll i dagens och morgondagens värld.

Ordföranderollen har utvecklats och förändrats under det senaste decenniet vilket gör att det ställs allt högre krav på ordföranden. Hen ska inte bara ska förbereda och leda sammanträdena samt vara VDs bollplank utan även ha yttersta ansvaret för att styrelsearbetet skapar värde i en värld med hög förändringstakt och många nya möjligheter. Under de senaste veckorna har flera framträdande vd:ar fått sparken – ett typisk arbetsuppgift för styrelse och särskilt styrelseordföranden som får stora konsekvenser för företagen. Det gäller att göra rätt i rätt tid så att det blir en positiv konsekvens och inte leder till mediakris eller försvagat varumärke.

Tider:

Styrelseakademien Stockholms vd Suzanne Sandler och världens största ordförandeklubba på Stureplan 3, kl 8-18.

Lärare på plats på Styrelseplan 3 kl 12-13 och 16-17

Günther Mårder intervjuar näringslivet kl 11-15

Läs mer om Styrelseakademiens ordförandeklubba här:

http://www.styrelseakademien.se/web/page.aspx?refid=255  

För mer information

Suzanne Sandler, VD Styrelseakademien Stockholm 0735356635

Torsten Örtengren, Utbildningsansvarig  0703414748

StyrelseAkademien är en ideell förening som verkar för ett bättre styrelsearbete i svenska företag. Vår mission är att öka kunskapen om styrelsearbetets betydelse för lönsamhet och utvecklingskraft. Vi arbetar med utbildning, nätverk, rekrytering och opinionsbildning.  StyrelseAkademien Sverige har arton medlemsföreningar med över 6 500 individuella medlemmar. Vi utbildar ca 2 000 personer om året i styrelse- och ägarfrågor. 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?