1515

Catena Media stärker sin organisation ytterligare: gör tre topprekryteringar

Catena Media gör tre rekryteringar till chefspositioner. Anne Rhenman Eklund tillträder som Head of Investor Relations and Communication. Louise Wendel har utsetts till ny Head of Legal och Nikola Teofilovic blir ny General Manager för verksamheten i Serbien.

Catena Media gör tre rekryteringar till chefspositioner. Anne Rhenman Eklund tillträder som Head of Investor Relations and Communication. Louise Wendel har utsetts till ny Head of Legal och Nikola Teofilovic blir ny General Manager för verksamheten i Serbien.

 

"Vi är verkligen stolta över att göra dessa topprekryteringar - samtliga med lång erfarenhet och utmärkt track-record av ledningsuppdrag. De kommer alla att bidra till Catena Medias nuvarande snabba tillväxt. I takt med vår internationella expansion fortsätter också vår offensiva rekryteringskampanj och för närvarande har vi över 40 öppna positioner som ska fyllas", säger Robert Andersson, VD på Catena Media.

 

Anne Rhenman Eklund har lång erfarenhet som Head of Investor Relations and Communication från svenska börsbolag som Hoist Finance, Axfood, Q-med och Axis.

 

Tillsättandet av Louise Wendel som ny Head of Legal, som tidigare har haft samma position på Fyndiq AB och Svensk Fastighetsförmedling, kommer att vara betydelsefull för Catena Medias internationella expansion på en marknad som kännetecknas av både företagsaffärer och regelförändringar.

 

Både Anne Rehnman Eklund och Louise Wendel kommer också att spela viktiga roller i Catena Medias förberedelser för notering på Nasdaq Stockholms huvudlista.

 

Nikola Teofilovic, ny General Manager för Serbien, kommer närmast från positionen som VD/Partner för Twintip Insights AB och dessförinnan som affärsutveckling/försäljningschef på Reco.se. Serbiens verksamhet blir ett allt viktigare nav för produkt-, design- och funktionsutveckling i Catena Media - ett resultat av förvärvet av AskGamblers.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Robert Andersson, VD +356 770 329 28
www.catenamedia.com


Om Catena Media

Catena Media är en snabbväxande aktör inom prestationsgenererad marknadsföring och leadsgenerering inom iGaming. Koncernen har genom stark organisk tillväxt och bolagsförvärv etablerat en ledande ställning på sina huvudmarknader. Catena Medias aktier noterades på Nasdaq Stockholm First North Premier i februari 2016. Vid utgången av det första kvartalet 2016 uppgick bolagets omsättning till cirka 20,5 miljoner euro på rullande tolv månaders basis. Bolaget grundades 2012 och har i dagsläget över 140 medarbetare, med huvudkontor beläget på Malta.  

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?