Annons

Vagabond väljer Knowit för e-handelsutveckling

Vagabond verkar på en allt mer konkurrensutsatt marknad där en modern e-handelsplattform är en viktig framgångsfaktor. Därför väljer de nu att ta nästa steg med sin e-handel och har valt Knowit som partner för vidareutveckling av e-handelslösningen som bygger på Episerver Commerce.

Vagabond verkar på en allt mer konkurrensutsatt marknad där en modern e-handelsplattform är en viktig framgångsfaktor. Därför väljer de nu att ta nästa steg med sin e-handel och har valt Knowit som partner för vidareutveckling av e-handelslösningen som bygger på Episerver Commerce.

- E-handel är en viktig del i vår globala varumärkeskommunikation och vi ville ha en partner med bred erfarenhet och kompetens inom den globala e-handeln. Knowit har stor kunskap i onlineutveckling och e-commerce, säger Patrik Barkevall, Online Business Development Manager, Vagabond International AB.

Vagabond International AB är en av Europas marknadsledande skovarumärken med en produktion på cirka 2 miljoner par skor och accessoarer årligen. Produkterna säljs på mer än 40 marknader över hela världen, inklusive Skandinavien, Tyskland, England, USA och Ryssland. Vagabond sysselsätter cirka 500 personer, varav 90 på huvudkontoret i Varberg.

- Vagabond är ett spännande varumärke som verkar på en internationell arena och vi ser framför oss ett långsiktigt samarbete där vi gemensamt kommer att ta Vagabonds e-handel vidare till nästa nivå, säger Hanna Svensson, VD Knowit eCommerce.

För mer information, kontakta

Patrik Syrén, informationsansvarig, Knowit AB, 08 700 66 00 eller 0730 74 66 30

Eller

Hanna Svensson, vd Knowit eCommerce, 0706 971641

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Solutions, Experience och Insight. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom it, design och kommunikation samt managementkonsulting som skiljer ut oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 1850 medarbetare representerade på 17 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowitgroup.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se

Innehåll från MyntAnnons

Redovisningsbyrån tog digitalt kliv – “Sparar tid för oss och kunderna”

Alexandra Baresso, redovisningskonsult på Elite Accounting.
Alexandra Baresso, redovisningskonsult på Elite Accounting.

Istället för att lägga tid på att manuellt knappa in kvitton gick den svenska redovisningsbyrån över till automatiserade rutiner och processer. Med hjälp av en digital allt-i-ett-plattform frigör de nu tid och resurser både för sig själva och för sina kunder.

– I min roll som redovisningskonsult sitter jag ner med varje bolag individuellt och ser över vilka processer vi kan effektivisera. Där ser vi nästan alltid att det finns ett stort behov av att effektivisera just kvittoredovisningen, säger Alexandra Baresso som är redovisningskonsult på Elite Accounting.

Realtidskoll på redovisningen

Till sin hjälp använder byrån fintechbolaget Mynt, som erbjuder en allt-i-ett-plattform för utgiftshantering och bokföring. Med hjälp av smarta företagskort som skickar kvitton direkt in i bokföringen ges full insikt och kontroll över allt som spenderas, i realtid. Direktintegrationer med marknadens ledande bokföringssystem gör det till en smidig lösning, menar Lucas Lindholm, som är VD på Elite Accounting:

– Mynt sparar tid för oss, men även för våra kunder, då inte vi behöver sitta och knappa in kvitton manuellt. Kvitton kan smidigt och enkelt fotas, skickas in och så hamnar de direkt i bokföringen.

”Hjälper oss att göra det vi faktiskt ska göra”

Genom att digitalisera redovisningen kan Elite Accounting minska antalet arbetstimmar som läggs på administration och istället lägga större fokus på att skapa mervärde för kunderna. Det uppskattas från båda håll.

– Mynt hjälper oss att göra det vi faktiskt ska göra – det som våra kunder vill att vi gör, vilket är att lägga tid på det som kommer främja deras verksamhet bäst. Tjänsten har hjälpt oss att spara tid och pengar, men framförallt att positionera oss som en modern redovisningsbyrå, säger Alexandra Baresso.

Nyfiken på Mynt? Besök mynt.com för mer information.

Mer från Mynt

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Mynt och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera