Annons

Tusentals svenskar sparar pengar med rabattkoder

Saleduck har sedan lanseringen i Januari 2016 hjälpt tusentals svenska konsumenter till ett lägre pris när det handlar online. Genom att publicera gratis rabattkoder och erbjudanden till välkända webbutiker kan svenskarna upptäcka REA på nätet. 

Saleduck har sedan lanseringen i Januari 2016 hjälpt tusentals svenska konsumenter till ett lägre pris när det handlar online. Genom att publicera gratis rabattkoder och erbjudanden till välkända webbutiker kan svenskarna upptäcka REA på nätet. 

- Den svenska e-handeln fortsätter att växa i omsättning vilket driver på efterfrågan av rabattkoder. Vi ser det som vårt uppdrag att skapa en bättre upplevelse för människor som e-handlar genom att publicera nya kuponger och erbjudanden varje dag. Samtidigt är det en möjlighet för våra samarbetspartners och annonsörer att öka sin försäljning och varumärkeskännedom genom att nå ut till nya kundsegment, säger Fredrik Henningsson, Country Manager Sweden, Saleduck.

Saleduck samarbetar med både svenska och internationella varumärken där konsumenter kan hitta flera olika butiker och kampanjer. CDON.com, Happy Socks, AirBnB, Daniel Wellington och Ellos är bra exempel på detta. Populära segment på Saleducks hemsida är kläder/skor, hemelektronik, media, inredning, sport, barnartiklar och leksaker.

- De flesta webbutiker erbjuder idag möjligheten att använda en rabattkupong innan betalning i kassan. Online Marketeers vet att en rabattkod skapar värde för näthandlarna och konverterar dem från konsumenter till köpare. Det är ett beprövat koncept för att driva försäljning, menar Domingo Karsten, CEO & founder, Saleduck.

Det framgångsrika start-up bolaget från Amsterdam finns nu på 10 europeiska marknader efter att ha lanserats i flera nya länder under 2015 och 2016. Företaget lät nyligen meddela att man även har öppnat upp ett nytt kontor i Kuala Lumpur, Malaysia. Vilket utgör grunden för lanseringen i Sydostasien där bolaget planerar att expandera till flera länder.

Besök hemsidan på: www.saleduck.se .


För mer information kontakta:

Fredrik Henningsson, Country Manager Sweden, fredrik@saleduck.com

Domingo Karsten, CEO & founder, domingo@saleduck.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera