Ny kundundersökning berömmer utvecklingen av Ricohs Business Process Services

Ricoh Sverige (http://www.ricoh.se/), Solna, 2 december 2016  Resultaten från Ricoh Europes senaste kundundersökning gällande våra tjänster Business Process Services visar att våra kunder är nöjdare än någonsin.

275 kunder från Belgien, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Spanien och Storbritannien har delat sina åsikter som bl.a. avslöjar att:

  • Sannolikheten att kunden skulle rekommendera Ricoh (88 procent)
  • Möjligheten kunden handlar från företaget igen (81procent)
  • Kundnöjdhet kring tjänsteleverans (86 procent), kontohantering (84 procent) och förändringsledning (82 procent).

– Ricoh hanterar tillverkningsprocessen och levererar korrekt sammanställda dokumentpaket klara för leverans till vår monteringslinje. Och eftersom dokumenten inte skrivs ut förrän de efterfrågas så undviks onödigt pappersslöseri. Vi kan lätt införliva ändringar i sista minuten, säger Gaspare Arimondi, Purchasing & General Services, SIAD Macchine Impianti, som är en stor kund till Ricoh.

– Ricoh är en proaktiv leverantör som ständigt strävar efter att förbättra sina tjänster. Vi värdesätter särskilt supporten vi får av chefen på Ricohs utskriftscenter. Det är jätteskönt att ha någon på plats som verkligen förstår våra affärsbehov, säger Karen Adlard, Senior Contracts Manager, på Telent en annan kund till Ricoh.

– Genom att nyttja Ricohs branschspecifika kompetens, ger vi företag och dess arbetsstyrkor mer tid att fokusera på sin kärnverksamhet. Vi arbetar med våra kunder för att öka effektiviteten, förbättra affärsresultat och leverera kostnadsbesparingar. Genom att placera kunden i centrum i allt vi gör – från produktutveckling till utvecklingen av våra tjänster – hjälper vår samarbetsstrategi våra kunder att inhämta, hantera och distribuera affärskritisk information på ett så effektivt sätt som möjligt, säger Edward Gower-Isaac, Vice President, Business Process Services, Ricoh Europe.

Ricohs Business Process Services är utformade att stödja effektivare informationsflöden, vilket kan bidra till att omstrukturera ett företags externa kommunikation och hjälpa till med övergången från en pappersbaserad till en digital och flerkanalig process.

Mer information finns här

| Om undersökningen | 
Utförd av TNS, ett ledande företag vad gäller insikter, analyser och konsulttjänster. Resultaten visar en tillfredsställelsenivå på 78,2 procent. En förbättring från 77 procent 2015 och 72 procent 2014. Alla procenttal har beräknats baserat på betyg som ges av de tillfrågade och som sträcker sig från ett till fem. Totalt 275 respondenter från Belgien, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Spanien och Storbritannien som har köpt en eller flera Business Process Services från Ricoh har ingått i undersökningen.

För ytterligare information, kontakta: 
Magnus Christerson, marknadsdirektör, Ricoh Sverige AB 
Tel: 08-734 18 68, E-post: magnus.christerson@ricoh.se  

Jack Gibson, Senior Corporate Communications Executive, Ricoh Europe PLC 
Tel: +44 (0) 203 033 3766, E-post: press@ricoh-europe.com

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/Ricoh.Sverige.AB, www.facebook.com/RicohEurope 
Följ oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope 
Registrera dig på Ricohs mediacenter på: www.ricoh-europe.com/press

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från ScriveAnnons

”Scrive är en viktig pusselbit i att skapa en trygg uthyrning för våra kunder”

Bedrägerier kopplat till bostadsuthyrning inleds ofta på Internet.

Scrives e-signeringstjänst kan minska risken för att man ska bli lurad.

– Vi jobbar löpande för att minimera oseriösa aktörer på våra marknadsplatser, säger Stephanie Olsen, Customer experience manager på Qasa.

Få alla viktiga avtal signerade snabbt och pålitligt 

Marknadsplatser som hanterar uthyrning av bostäder har en ökad risk för närvaro av bedragare – det var en av anledningarna till Qasa grundades 2014. Företaget ville skapa en trygg marknadsplats för båda parter, och samtidigt jämna ut maktbalansen mellan hyresvärd och hyresgäst.

Qasa har tagit fram en helhetslösning där företaget hanterar deposition och hyresbetalningar, och där det elektroniskt signerade hyresavtalet via Scrive ökar säkerheten.

– I vår tjänst Hyrespaketet (även känt som Trygg uthyrning) ingår bland annat digital signering av hyresavtalet, vilket gör att våra kunder slipper oroa sig för att bli lurade då alla transaktioner går via Qasa, säger Stephanie Olsen.

Qasa har sedan starten 2014 använt sig av Scrives tjänster.

– På den tiden var det inte lika vanligt med elektronisk signering som det är idag. Vi var ute efter att skapa en modern och effektiv process rakt igenom och valde därför att skapa ett digitalt avtal med enkel signering.

Med Scrive garanteras säkerheten

När Qasa vände sig till Scrive stod det snabbt klart att Scrives eID-hub (företagets produkt för att tillhandahålla id-verifiering och autentisering via exempelvis BankID i Sverige eller NemID i Danmark) var den rätta produkten. 

Genom eID-hubben har Qasa möjlighet att använda sig av flera olika eID:n för att öka tryggheten i varje transaktion. 

– Trygghet och säkerhet är vårt huvudfokus, och då blir verifieringen ett självklart led i det. Vi vill inte tumma på säkerheten bara för att vi är digitala, snarare tvärtom. Scrive har hjälpt oss med BankID-verifiering av annonsörer på Blocket bostad, och med elektronisk signering av hyresavtal sedan vår start. 

Enligt Stephanie är det digitala kontraktverktyget ”otroligt smidigt”.

– Avtalet är framtaget av jurister och säkerställer därför schysta villkor för båda parter, sen kan hyresvärden specificera vissa detaljer vid behov i verktyget på hemsidan. När hyresvärden känner sig redo skickar hen enkelt avtalet för signering med ett knapptryck. När båda parter har BankID-signerat hyresavtalet finns det alltid tillgängligt på vår plattform för båda att se.

Qasa måste följa penningtvättslagen, vilket innebär att de behöver säkerställa att hyresvärden som mottar hyresutbetalningen är den som den utger sig för att vara. 

– Elektronisk signering är ett sätt för oss att säkerställa det, avslutar Stephanie.

Med Scrive tar ditt företag klivet in i en digital framtid – läs mer här 

Fakta: Scrive

✓ Scrive grundades 2010 och blev snabbt marknadsledare i Norden inom elektroniska signeringslösningar. 

✓ Företaget är, med kunder i över 30 länder, känd som en innovatör inom arbetsflödesautomation som kräver elektronisk signering och digital identitetautentisering.

✓ Varje månad hanterar Scrive drygt två miljoner signerade dokument.

✓ Företaget växer snabbt med kunder i vitt skilda branscher. Exempelvis signeras de flesta telekomavtal och nästan alla bilfinansieringsaffärer i dag elektroniskt.

Mer från Scrive

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Scrive och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?