Annons

Collector inleder samarbete med belöningsappen Wrapp vid kortköp – stärker sin position inom Fintech

Göteborg, Sverige – Collector AB (publ.) (Nasdaq Stockholm: COLL). Collector Bank inleder samarbete med Wrapp Operations Sweden AB, en lojalitetsapp där kunden belönas med pengar tillbaka på sina köp.

Wrapp är en belöningsapp som stärker relationen mellan konsumenter och handlare, en kostnadsfri tjänst som hjälper kunden att bli belönad för de köp som genomförs med ett kort som är kopplat till appen. Genom att ta del av kundens köpdata kan Wrapp skräddarsy erbjudanden och förmåner utifrån kundens köpbeteende. 

”Samarbetet med Wrapp är exakt vad vi vill åstadkomma, ett erbjudande som ger både handlare och kund mervärden och bättre koll. Ett exempel på samarbete i ett ekosystem där vi arbetar tillsammans med externa partners som tillför ny kompetens och teknik." Grundare och styrelseordförande Collector, Lena Apler 

Genom att koppla Collectors kort Easyliving till Wrappappen får kunden en tydlig översikt över erbjudanden, baserat på tidigare inköp. När kunden använder ett erbjudande registreras det automatiskt och cashbacken sätts direkt tillbaka på kortet. Detta går väl i linje med Collector Insights inom e-handeln där insikter om kundens köpbeteende skapar mervärde och ger ökad lojalitet och kundnytta.

”Att en digital nischbank som Collector kommer erbjuda sina kortkunder möjligheten till cashback vid köp med sitt Wrapp-kopplade kort från Collector är en självklarhet och helt i linje med deras sätt att aktivt jobba med kundlojalitet som en av sina drivkrafter.” CEO Wrapp, Aage Rerslev


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Lena Apler, Grundare & Styrelseordförande Collector I Telefon +46 70-525 65 80 I E-mail lena.apler@collectorbank.se
Åsa Hillsten, CCO & IR Collector I Telefon +46 70-081 81 17 I E-mail asa.hillsten@collectorbank.se
Aage Rerslev, CEO Wrapp I Telefon +46 70-698 17 51 I E-mail aage@wrapp.com


Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande Collector i samarbete med Wrapp

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från SwisslogAnnons

Logistikautomation – den ideala automationslösningen i tider av snabb förändring

Under 2020 har som bekant världen drabbats av en global kris som påverkar alla människors liv och hur vi konsumerar. I näringslivet rasar försäljningen i vissa sektorer och branscher, exempelvis inom hotell, restaurang och reseindustrin. På andra håll blomstrar affärerna, bland annat i dagligvarusektorn, apotekshandeln och hela e-handelssektorn. För många företag och branscher gäller det nu att snabbt anpassa sina försörjningskedjor – supply chains – till ett nytt läge. Här är logistikautomation en snabb väg till ökad lagerkapacitet, bättre kvalitet, snabbhet, effektivitet och högre kundservice.

Många företag drabbas negativt av att de helt enkelt saknar den logistiska infrastruktur som behövs för att hantera alla de utmaningar som uppstår i kölvattnet på COVID-19. Utmaningarna är många; en boomande e-handel, en sjunkande traditionell butikshandel, en oförutsägbar efterfrågan och personalbrist i lager och hubbar. Mot den här bakgrunden har vi på Swisslog utvecklat automationslösningar som kan implementeras enkelt och skapa värde snabbt. Dessa lösningar kan adderas i det befintliga försörjningsflödet och snabbt ge positiva effekter på lagerkapacitet, kvalitet, kostnader, snabbhet och kundservice. 

Den ideala automationslösningen?

Under året har vi inom Swisslog frågat ett stort antal kunder inom bland annat e-handel, dagligvaror, reservdelar, elektronik, läkemedel och medicinteknik hur de uppfattar att den ideala automationslösningen bör se ut mot bakgrund av dagens utmaningar. När vi sammanfattat och analyserat kundernas svar så framgår följande tydliga bild: 

 Snabb återbetalning – maximalt 2-4 år.

 Möjlighet att leasa – allt fler vill finansiera sin logistikautomation genom leasing. 

 Smidig och friktionsfri implementering 

 Flexibilitet och skalbarhet – automationen ska enkelt kunna adderas till befintliga lösningar och vara skalbar och modulär för att snabbt kunna anpassas till nya behov.

 Flyttbara lösningar – kunderna vill kunna flytta ett automationssystem till en ny plats. 

Vi har den rätta tekniken, systemen och processerna!

I Swisslogs breda portfölj av logistikautomation finns det två väl beprövade lösningar som möter samtliga dessa kundkrav: CarryPick och AutoStore. Båda lösningarna ger en återbetalning på maximalt 2-4 år och de kan implementeras enkelt, snabbt skapa värde och är dessutom enkla att installera i en befintlig infrastruktur. 

Sex hypereffektiva standardlösningar

Utifrån AutoStore respektive CarryPick har vi utformat tre standardlösningar: Small, Medium och Large. Totalt sex lösningar som alla enkelt kan mobiliseras i försörjningsflödet och hantera 400, 1 000 eller 2 000 orderrader per timme. Med Swisslogs mjukvara SynQ kontrolleras och styrs logistikautomationen utifrån en gemensam plattform, vilket leder till en optimering av hur data processas och hur försörjningskedjan styrs. 

Välkommen att kontakta oss för mer information om dessa lösningar, KPIer och priser! 

Kontakt

Swisslog AB

Evalena Fasth

Marketing Executive

Tel: +46 70 320 57 11

E-mail: evalena.fasth@swisslog.com 

www.swisslog.com 

 

Mer från Swisslog

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Swisslog och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?