Annons

Aros Kapital ingår samarbete med Zmarta Group

Aros Kapital har ingått ett samarbete med Zmarta Group för att gemensamt erbjuda små- och medelstora företag enkla och trygga finansieringslösningar.

Aros Kapital är ett kreditmarknadsbolag specialiserade på företagsfinansiering. Zmarta är en finansiell tjänst där privatpersoner kan jämföra lån, försäkringar sparkonton och kreditkort. Det nya samarbetet innebär att företagare nu kan ansöka om lån upp till 500 000 kronor direkt på zmarta.se.

– Mindre företag har oftast varken en stor ekonomiavdelning eller tid att vänta när affären väl dyker upp. Med Företagslån Direkt så har vi försökt att lösa båda problemen fast till rimligare villkor säger Daniel Güner VD på Aros Kapital och fortsätter:

– Vi är mycket glada över samarbetet med Zmarta. Zmarta är en aktör som vågar tänka nytt och som har samma syn på småföretagande som vi. Genom samarbetet får vi en ny kanal att nå ut med och eftersom man kan söka lånet dygnet runt behöver företagaren aldrig sitta och vänta på svar om de blir godkända eller ej.

För Zmarta innebär samarbetet att man når ut till en ny kundgrupp, enligt företagets VD Björn Lander går tjänsten helt i linje med deras andra erbjudanden. 

– När vi tittar på marknaden idag ser vi att handläggningstiderna för traditionella företagslån ökar. Vi vill göra hela låneprocessen enklare för småföretagare och initiativet går helt i linje med vår ambition att ge våra kunder det bästa erbjudandet, säger Björn Lander, VD på Zmarta Group.

Tjänsten gör det möjligt för företagare att ansöka om lån med hjälp av Mobilt BankID och tjänsten är ett enkelt och effektivt alternativ till storbankernas erbjudanden.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Daniel Güner, VD Aros Kapital,
070-492 74 07, daniel.guner@aroskapital.se

Om Aros Kapital

Aros Kapital är specialiserade på företagsfinansiering inom framför allt fakturaköp och företagslån. Bolaget grundades 2004 i Göteborg och har Finansinspektionens tillstånd som kreditmarknadsbolag. Detta innebär att Aros kan ta emot inlåning från allmänheten vilken omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från PMC AttachmentAnnons

Ny unik säkerhetsprodukt för godshantering ”E-clamp”

PMC Attachment är en av de ledande tillverkarna i Europa av integrerade gaffelspridningsaggregat och innovativa produkter till inomhus- och utomhustruckar. För att lösa problemet med hantering av osäkrat gods har PMC Attachment utvecklat en världspatenterad elektromekanisk laststabilisator - E-clamp.

PMC Attachment har tillverkat gaffelspridningsaggregat i över 30 år och då det säljs ungefär 500 000 truckar i Europa varje år är behovet av säkra och innovativa lösningar konstant. Under Q1 2021 lanseras säkerhetsprodukten E-clamp, en elektromekanisk laststabilisator som kan förhindra olyckor, skador på gods och som innebär en snabbare och mer flexibel godshantering. E-clamp hjälper Er att stabilisera gods mellan 50 mm -1500 mm. 

– Våra kunder kommunicerade ett tydligt behov av en lösning som innebär stabilare och säkrare godshantering. Som svar har vi utvecklat och fälttestat vår E-clamp, som är en bra kombination till våra gaffelspridningsaggregat. E-clamp är helt unik och kan skräddarsys till specifika behov, på både nya och begagnade truckar säger Per Idsäter, VD/marknad.

Digital godshantering är framtiden

Godshanteringen går från att vara analog till att bli allt mer digitaliserad. E-clamp går helt i linje med det och innebär att användaren kan kommunicera med produkten på ett helt nytt sätt samtidigt som den bidrar till en bättre och säkrare arbetsmiljö. Lösningen integreras smidigt med maskinen och det krävs endast en knapptryckning/signal från truckhytten för att kunna styra E-clamp.             

– Vi ser en stor potential att kunna sälja E-clamp globalt via olika distributörer och kommer erbjuda produkten både som lösa enheter eller tillsammans med vårt gaffelspridningsaggregat, säger Peter Olsson, Ekonomi/marknad. 

Fördelar med E-clamp:

• E-clamp förhindrar skador på både förare och gods

• E-clamp har en innovativ och unik slimmad design

• E-clamp är programmerbar med PLC

• E-clamp ger en snabbare och säkrare materialhantering

• E-clamp kan hantera alla palltyper

Om oss

PMC Attachment är en av de ledande tillverkarna i Europa av integrerade gaffelspridningsaggregat med side shift 

I 30 år har vi utvecklat gaffelspridningsaggregat med en bred kapacitet på 1-25 ton. Våra kunder finns bland de stora trucktillverkarna av såväl lager- som motviktstruckar.

Företaget är en del av Dacke industri AB som är en långsiktig ägare som investerar i innovativa teknikföretag med fokus på kundanpassade komponenter och system.

Dacke Industri är en globalt inriktad koncern med ca 1500 anställda med verksamhet i flera länder och 2019 omsatte koncernen ca 3,5 miljarder kronor. 

Kontakt  

Ödestuguvägen 44 

567 32 Vaggeryd

Sverige

+46(0) 393 120 60

info@pmcattachment.com

Webbadress   www.pmcattachment.se

Vill du läsa mer om E-clamp och PMC Attachment 

Se film på vår unika laststabilisator E-clamp 

 

Mer från PMC Attachment

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med PMC Attachment och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?