Annons

MyFC fortsätter att integrera sin bränslecell i marknadsledande smartphones, powerbanks och mobilskal

Svenska myFC har integrerat sin bränslecell i ytterligare ett antal smartphones, powerbanks och mobilskal. Dagens information följer på gårdagens tillkännagivande att företaget är först i världen med att visa en iphone7 och en Samsung Galaxy S7 med en fullt fungerande och helt integrerad bränslecell.


myFCs integrerade bränslecell, här i iPhone 7, LG G5, Xiaomi Mi5, Huawei Nexus 6P, HTC 10, Samsung Galaxy S7, Mophie Juice Pack, GP Powerbank och Anker PowerCore+.
Det föreligger inget integrationssamarbete med de externa varumärken eller företag som omnämns eller visas upp på bilder i samband med detta pressmeddelande.

MyFC visar upp sina integrerade bränsleceller i ytterligare produkter:

Smartphones:
HTC 10 
LG G5
Huawei Nexus 6P
Xiaomi Mi5

Powerbanks:
GP Powerbank  
Anker PowerCore+ 

Mobilskal:
Mophie Juice Pack
 

–    Det vi nu visar är att vår bränslecellsteknik har kommit så långt att den erbjuder en reell lösning på de batteriproblem vi ser över hela världen. Det vi visar är JAQ-teknikens enorma bredd. Vi åskådliggör möjligheterna att integrera vår bränslecell och vårt bränsle i all konsumentelektronik som drivs på ett batteri. På det här sättet får användarna det bästa som både batterier och bränsleceller kan erbjuda, utan kompromisser, säger Björn Westerholm, vd för myFC.

De integrerade telefonerna, batteriladdarna och mobilskalen på bild i detta pressmeddelande drivs alltså av myFCs laddningskort baserat på vanligt vatten och salt. Det behövs varken, kablar, externa laddare eller tillgång till ett eluttag för att få ström till telefonen. Det enda man behöver är ett JAQ laddningskort från myFC.

Affärsmodellen kommer företrädesvis att baseras på licensiering av myFCs bränslecellsteknik.

För ytterligare information, se gårdagens pressmeddelande: http://bit.ly/2gxRuos


För frågor, vänligen kontakta:

Björn Westerholm, VD       
E-mail: bjorn.westerholm@myfc.se 
Telefon: +46 (0) 706 56 20 07

Denna information är sådan information som myFC är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29 november 2016 kl. 07:55 CET.  

Följande bilagor finns för nedladdning:
PDF - MyFC fortsätter att integrera sin bränslecell i marknadsledande smartphones, powerbanks och mobilskal

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från K2AAnnons

Vill leda fastighetsbranschen med skarpa hållbarhetsmål

Karina Antin är ny hållbarhetschef på det gröna fastighetsbolaget K2A.
Karina Antin är ny hållbarhetschef på det gröna fastighetsbolaget K2A.

Det går att göra lönsamma affärer utan att tumma på hållbarhetsmålen. Det menar fastighetsbolaget K2A som riktat in sig på Svanenmärkta hus och låter klimatfrågorna leda vägen framåt. Företaget har redan tuffa hållbarhetskrav, men siktar ännu högre.

Med en ny hållbarhetschef på plats vill fastighetsbolaget K2A fortsätta pusha gränserna för sitt hållbarhetsarbete – trots att man redan nu ligger i framkant. Företaget har en hög andel miljöcertifierade fastigheter, och var dessutom först i världen med att få sina aktier grönklassade av forskningsinstitutet CICERO Shades of Green.

– Detta innebär att en oberoende part har bedömt att K2A:s kapitalflöden och investeringar är i linje med en koldioxid- och klimatresilient framtid. Vi är väldigt stolta över våra gröna aktier som visar att vi vill accelerera vårt hållbarhetsarbete, säger Karina Antin, hållbarhetschef på K2A.

K2A är det enda bolaget i världen som har en tredelad grön finansiering, där de gröna aktierna är en del och gröna lån och obligationer är två andra. Företaget har själv kontroll över hela värdekedjan – från produktionen av Svanenmärkta lägenhetsvolymer i trä, till långsiktigt ägande och förvaltning av färdigställda bostäder.

– Fördelen med att äga hela processen är att vi har full kontroll på materialflöden och aktivt kan reducera vår klimatpåverkan i varje steg av värdekedjan. Det gör det möjligt att ha ett långsiktigt arbetssätt som är hållbart både miljömässigt och finansiellt över tid, säger Karina Antin.

För K2A innebär hållbarhet inte bara satsningar för att kvalitetssäkra byggprocessen och minska klimatpåverkan, utan företaget tar också ett socialt ansvar och har som målsättning att ha de mest välmående hyresgästerna. Vi vill att samhället som påverkas av vår verksamhet också ska gynnas av den.

– Allt fler kommuner tar hållbarhetsaspekten i beaktande vid fördelning av mark och kraven på byggaktörer kommer att öka. Inom kort ser vi att hållbarhet i den här branschen är do or die, säge Karina Antin.

Många företag har i dag som målsättning att ha netto-noll utsläpp av växthusgaser år 2030. K2A vill gå längre än så och satsar på att bli klimatpositiva innan 2030.

– Vi kommer att sätta ännu vassare hållbarhetsmål framöver, och vi vill nå dit utan att behöva köpa utsläppsrätter. Vi ser redan nu att vi kan göra lönsamma affärer utan att tumma på vårt hållbarhetsarbete, säger Karina Antin.

Fakta om K2A 

K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB – det gröna fastighetsbolaget, äger, utvecklar och långsiktigt förvaltar hyresrätter för alla typer av boenden samt samhällsfastigheter. K2A är det första bolaget i världen med gröna aktier. Kontakt: info@k2a.se 

Läs mer om K2A:s viktiga och hållbara arbete här

 

Mer från K2A

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med K2A och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?