Annons

TM Real Estate Group börjar nu, med den svenska marknaden i fokus, byggandet av nya lyxiga anläggningar i Spanien och Mexiko.

Med en efterfrågan på lyxfastigheter som har ökat med 78% de senaste tre åren och de totala fastighetsförsäljningarna i Spanien som förväntas öka i år med 9,3%, så ser man att den spanska fastighetssektorn nu återhämtar sig efter finanskrisen som inleddes 2007. I detta sammanhang är svensken en av de största investerarna på Medelhavskusten med 7% av de totala husköpen av samtliga utländska köpare förra året. 

Björn Månsson, marknadsansvarig, Sverige, TM Real Estate Group:

"Vår målsättning är att våra kunder ska njuta av alla fördelar med ett lyxigt boende och en avslappnad livsstil. Men ibland, kan köpet av ett hem utomlands bli en byråkratisk mardröm. Vi erbjuder våra kunder alla tjänster, från finansiering till lokalt pappersarbete.,

“Både The Fives Downtown och Belle Plage är omgivna av ett brett utbud av tjänster, bekvämligheter och turistattraktioner inklusive några av de bästa golfbanorna och naturliga parkerna i Spanien, och de berömda Maya-ruinerna i den gamla staden Tulum i Mexico.

José María Álvarez, International Manager, TM Real Estate Group:

"Vi ser att, utvecklingen under hela detta år visar att priserna kommer att fortsätta att stiga, så nu är det perfekta tillfället att investera i ett lyxigt boende. Fives Downtown och Belle Plage är två av våra mest attraktiva projekt för köpare som letar efter de bästa egenskaperna att njuta av lyx i några av de mest kända resmålen i världen: Karibien och Medelhavet ".

Fives Downtown blir bolagets andra utveckling i Playa del Carmen i Mexico, efter den lyckade invigningen av den prisbelönta strandprojektet på Riviera Maya, The Fives Hotel & Private Residence. Lanseringen äger rum 2017, och erbjuder kunderna en mängd olika bostäder med olika stil för alla smaker, från lyxiga lofts, smakfulla två-rumslägenheter och med hög kvalitet på konstruktion och ytbehandlingar.

Ägarnas månatliga fasta utgifter — baserat på en årlig andel av fastighetsvärdet — kan absorberas av uthyrningsinkomster genom The Fives Downtown hyresprogram.

Detta garanterar åtminstone den lägsta täckningen av månatliga fasta utgifter, inklusive hemförsäkring, fastighetsskatt, och verkty samt exklusiv tillgång till The Fives Beach Club, och ger TM klienter den finansiella flexibiliteten att njuta ännu mer av semester i sina egna hem.

På spanska Costa Blanca, kommer den lyxiga La Belle Plage att ge köpare chansen att äga en semesterbostad  på en av de mest magiska kusterna i Spanien. De nybyggda husen, som kommer att lanseras oktober 2017, har utformats smakfullt med stora solterrasser och privata trädgårdar.

Vad som gör anläggningen ännu mer speciell är dess överlägsna läge bara några minuters gångavstånd från Medelhavet. I linje med TM Real Estate:s erbjudande har villaägare också möjlighet att anpassa sina egendomar genom att välja från olika högkvalitativa ytbehandlingar och inredningspaket. Alla bostäder har tillgång till de gemensamma faciliteterna, inklusive pooler och jacuzzi.

Om TM Real Estate Group

Det spanska fastighetsbolaget TM Real Estate Group grundades 1969 och har specialiserat sig på byggnation av stora bostadsområden på Medelhavskusten – i Alicante, Murcia, Almería, Málaga och Mallorca – samt även internationella projekt i både Mexiko och Brasilien. Via TM Real Estate Groups pålitliga och professionella team av experter erbjuder man fastigheter i några av Spaniens mest charmerande städer och byar till konkurrenskraftiga priser. Företaget drivs från huvudkontoret i Torrevieja (Alicante) och har försäljningskontor i Madrid, Murcia, Albacete, Mallorca, Almería och Alicante och är, via avtal och partnerskap, representerade i över 16 länder världen över. TM har mer än 15 000 familjer boende i sina fastigheter, från Costa Blanca, Costa Almería, Mallorca till Mexico, och har idag fyra nya projekt på gång, varav det största, Mar de Pulpí, kommer att omfatta över 3000 fastigheter när det är klart.

TM:s fastighetspriser börjar på 73,000€ (800.000 kronor). För mer information om köp av fastighet av TM Real Estate, kontakta gärna vårt försäljningsteam på 0800 088 51 49 eller besök oss på www.tmgrupoinmobiliario.com

TM tilldelades 2013 priset som bästa byggherre i Europa och Storbritannien för fjärde året i rad, av Association of International Property Professionals (AIPP), och har även agenter i flera europeiska städer.

CONTACT

PRPontus NyströmBrandpro.360+46 734 053 053pontus.nystrom@brandpr.se TM Real Estate GroupChelo MompóCommunications Director+34 965712011mmompo@tmgrupoinmobiliario.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?