Annons

Kreativare tryck med Ricohs nya neongula toner

Ricoh Sverige (http://www.ricoh.se/), Solna, 15 november 2016  Ricoh lanserar en neongul toner som kan hjälpa tryckerier att skapa kreativare, mera iögonfallande material.

Den neongula tonern är designad för den femte tonerstationen på den digitala arkpressen Ricoh Pro™ C7100X. Den möter ett växande behov av att kunna vara mer kreativ när man skapar trycksaker så att de uppmärksammas bättre på marknaden.

Den utökar färgskalan, förbättrar bildkvaliteten och kan användas som en solid färg, för att markera detaljer eller som en grafisk färg. Tillsammans med andra processfärger kan en hel neonpalett skapas.

Tonern är reflekterande i UV-ljus för att öka tryckmöjligheterna som erbjuds via standard-CMYK-färgerna, den vita tonern och lacket. Detta utökar möjligheterna att särskilja sig positivt. Tryckerier kan skapa visuellare kampanjer för sina kunder och fördjupa kundengagemanget.

– Den neongula tonern kommer att hjälpa våra kunder att skapa uttrycksfullare material med hög kvalitet och livfulla färger. Det finns en marknad för kvalitativa riktade trycksaker och med den här tonern i portföljen öppnas många nya möjligheter. Den dagliga verksamheten med allt från visitkort och inbjudningar till broschyrer och kataloger, kan dra nytta av en uppfinningsrik twist. Tonern erbjuder nya sätt att göra små eller riktade upplagor ännu effektivare och öka marginalerna, säger Tommy Segelberg, Nordic Operations Director för Ricoh PPBG, Ricoh Sverige.

Den neongula tonern kan installeras hos befintliga kunder så att de kan utöka funktionaliteten på den Ricoh Pro C7100X-press de har idag.

Utforska hela Ricohs utbud av tryckpressar på www.ricoh.se.

För ytterligare information, kontakta: 
Tommy Segelberg, Director Nordic Operations, Production Printing Business Group, Ricoh Sverige AB 
Tel: 08-621 90 08, E-post: tommy.segelberg@ricoh.se

Magnus Christerson, Marketing Director, Ricoh Sverige AB 
Tel: 08-734 18 68, E-post: magnus.christerson@ricoh.se

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/Ricoh.Sverige.AB, www.facebook.com/RicohEurope 
Följ oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope 
Registrera dig på Ricohs mediacenter på: www.ricoh-europe.com/press  

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?