Annons

Intervacc AB: Nyemissionen övertecknades

Intervacc AB (”Intervacc” eller ”Bolaget”) har framgångsrikt avslutat en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare (”Nyemissionen”). Nyemissionen blev övertecknad och tecknades till cirka 130 procent. I Nyemissionen tecknades 2 987 737 aktier med stöd av primär och subsidiär företrädesrätt, motsvarande 82,4 procent av Nyemissionen. Vidare tecknades 1 711 442 aktier utan stöd av företrädesrätt.

I ljuset av det stora intresset för Nyemissionen har styrelsen beslutat att utnyttja möjligheten att emittera ytterligare aktier i form av en riktad emission för att täcka överteckningen i samband med Nyemissionen.

Som en följd av Nyemissionen och den riktade emissionen tillförs Intervacc cirka 10,8 MSEK (före avdrag för emissionskostnader) och antalet aktier i Bolaget ökar med 4 699 179 aktier varefter Bolaget kommer att ha 44 568 883 aktier. Genom Nyemissionen och den riktade emissionen ökar Intervaccs aktiekapital med 2 349 589,50 SEK till 22 284 441,50 SEK.

De som har tecknat aktier utan företrädesrätt kommer att tilldelas aktier i enlighet med de principer som anges i den informationsbroschyr som offentliggjordes den 17 oktober 2016.

Avräkningsnotor till de personer som tecknat aktier utan företrädesrätt beräknas utfärdas omkring den 3 november 2016.

Så snart aktiekapitalökningen har registrerats av Bolagsverket, vilket beräknas ske i slutet av november 2016, omvandlas BTA till aktier utan särskild avisering från Euroclear Sweden AB.

För mer information vänligen kontakta:
Jan-Ingmar Flock, Verkställande Direktör

E-post: jan-ingmar.flock@intervacc.com

Tel 08-120 10 602 eller 073-334 14 11

Om Intervacc

Intervacc AB (publ) är ett bolag inom Biotekniksektorn. Bolagets huvudområden är att utveckla moderna sub-enhetsvacciner mot ekonomiskt betydelsefulla bakteriella infektioner, i första hand inom djurhälsovård. Bolagets vaccinkandidater bygger på mångårig forskning vid Karolinska Institutet och Sveriges Lantbruks-universitet som lagt grunden till den teknikplattform som utgör basen i Bolagets forsknings- och utvecklingsarbete.

Viktig information
Offentliggörande eller distribution av detta pressmeddelande kan i vissa jurisdiktioner vara föremål för restriktioner enligt lag och personer i de jurisdiktioner där detta pressmeddelande har offentliggjorts eller distribuerats bör informera sig om och följa sådana legala restriktioner.

Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, vare sig direkt eller indirekt, i eller till USA, Kanada, Japan, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika eller annat land där sådan åtgärd helt eller delvis är föremål för legala restriktioner. Informationen i detta pressmeddelande får inte heller vidarebefordras, reproduceras eller uppvisas på sätt som står i strid med sådana restriktioner. Underlåtenhet att efterkomma denna anvisning kan innebära brott mot United States Securities Act från 1933, i dess senaste lydelse ("Securities Act") eller tillämpliga lagar i andra jurisdiktioner.

Detta pressmeddelande innehåller inte och utgör inte en inbjudan eller ett erbjudande att förvärva, teckna eller på annat sätt handla med aktier, teckningsrätter eller andra värdepapper i Intervacc AB. Varken teckningsrätterna, de betalade tecknade aktierna eller de nya aktierna kommer att registreras enligt Securities Act och inte heller enligt någon motsvarande lag i någon delstat i USA eller tillämplig lag i annat land.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?