Annons

Ricoh utses till en globalt ledande leverantör av utskriftstjänster för fjärde året i rad

Global rapport visar att marknaden för utskriftstjänster expanderar

Global rapport visar att marknaden för utskriftstjänster expanderar

Stockholm 10 augusti 2015 – Ricoh behåller sin position som en ledande leverantör av utskriftstjänster Managed Print Services (MPS) för fjärde året i rad enligt rapporten Managed Print Services Landscape, 2015 från Quocirca. Ricoh hanterar miljontals enheter världen över för över 4 000 kunder och hjälper sina kunder att utveckla sina verksamheter genom bättre dokumenthantering, optimerade affärsprocesser, ökad produktivitet och minskad miljöpåverkan.

Quocirca noterar att Ricoh ”har påverkat stort med sin MDS-strategi” och i rapporten skriver man att ”Ricoh presenterar nytänkande på flera marknader och visar att man satsar på att expandera på fler marknader än sin kärnverksamhet”.

– Under året som gått har vi sett att Ricoh fortsätter att växa genom utökade tjänsteerbjudanden, en effektiv affärsstruktur och ett fokusskifte mot innovativa arbetssätt. Quocirca anser att Ricoh är en av de starkaste MPS-leverantörerna eftersom de har ett så omfattande tjänsteutbud som även inkluderar väl utvecklade affärsprocesstjänster. Vi tror att Ricoh kommer att fortsätta att växa eftersom de nu stärker sina tjänsteerbjudanden i kärnverksamheten, säger Louella Fernandes, Associate Director of Print Services and Solutions, Quocirca Ltd.

Ricoh levererar sina MPS-tjänster som en del av Ricoh Managed Document Services™, Ricohs MDS-tjänster och dessa supporteras globalt av fler än 30 000 servicetekniker och fem regionala MDS-center. Ricoh arbetar med sina kunder för att anpassa och optimera informationsprocesser för att öka effektiviteten och hantera informationssäkerhetsfrågor. Det gör det möjligt för företag att ta itu med stigande kostnader i samband med en okontrollerad utskriftsinfrastruktur.         

Ricohs globala räckvidd, i kombination med dess breda och skalbara tjänsteutbud gör att tjänsterna kan anpassas väl för att hjälpa alltifrån små till medelstora företag till större globala koncerner. Ricoh erbjuder sina globala kunder ett brett utbud av tjänster, inklusive mjukvarutjänster, affärsprocesstjänster, kommunikationstjänster, IT-tjänster, MDS, grafiska kommunikationstjänster, tjänster för hållbarhet och arbetsplatstjänster för att kunna anpassa sig till deras unika behov.

– Vi känner oss hedrade över att Quocirca återigen har placerat oss som en ledande MPS-leverantör och för att de anser att vi kan hjälpa våra kunder att på bästa sätt utnyttja de rätta lösningarna som kan hjälpa dem att utveckla sin verksamhet. Dagens arbetsplatser förändras och vi fokuserar på innovativa arbetssätt som kan lösa utmaningar våra kunder står inför kring säker informationsåtkomst och effektivt samarbete, säger Carsten Bruhn, Group Vice President & General Manager of Business Services, Ricoh Global Services & Industry Verticals, Ricoh Company, Ltd.

Gartner placerade Ricoh i ”Leaders Quadrant” i sin Magic Quadrant över Managed Print and Content Services Worldwide”[1] 2014. IDC utsåg Ricoh till en ledande leverantör av tjänster för utskrifts- och dokumenthantering i sin marknadsanalys IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2014 Hardcopy Vendor Assessment – Focus on Managed Workflow Services för fjärde gången 2014.

Mer information om Ricohs MDS-strategi, leveransnätverk och tjänsteutbud finns på http://ricoh.se/tjanster-losningar/mds/index.aspx


[1] Gartner, Inc., ”Magic Quadrant for Managed Print and Content Services” Ken Weilersten, Elizabeth Kim och Sharon McNee, 6 november 2014.

För ytterligare information, kontakta:
Magnus Christerson, marknadsdirektör, Ricoh Sverige AB
Tel: 08-734 33 00, E-post: magnus.christerson@ricoh.se

Kirstie Stevens/Jack Gibson, Ricoh Europe PLC
Tel: +44 (0) 203 033 3632 / +44 (0) 203 033 3766, E-post: press@ricoh-europe.com

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/Ricoh.Sverige.AB, www.facebook.com/RicohEurope    
Följ oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope    
Registrera dig på Ricohs mediacenter på: www.ricoh-europe.com/press

| About Ricoh | 
Ricoh is a global technology company specializing in office imaging equipment, production print solutions, document management systems and IT services. Headquartered in Tokyo, Ricoh Group operates in about 200 countries and regions. In the financial year ending March 2015, Ricoh Group had worldwide sales of 2,231 billion yen (approx. 18.5 billion USD).

The majority of the company's revenue comes from products, solutions and services that improve the interaction between people and information. Ricoh also produces award-winning digital cameras and specialized industrial products. It is known for the quality of its technology, the exceptional standard of its customer service and sustainability initiatives.

Under its corporate tagline, imagine. change. Ricoh helps companies transform the way they work and harness the collective imagination of their employees. For further information, please visit: www.ricoh.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera