Annons

iStone ingår partneravtal med QBNK

iStone har ingått i ett partneravtal med QBNK, en webbaserad mediabank inom Digital Asset Management (DAM) som effektiviserar arbetet med marknads-kommunikation. Samarbetet stärker iStones position som en oberoende leverantör av omnikanallösningar gentemot såväl den nordiska som den internationella marknaden. 

iStone har ingått i ett partneravtal med QBNK, en webbaserad mediabank inom Digital Asset Management (DAM) som effektiviserar arbetet med marknads-kommunikation. Samarbetet stärker iStones position som en oberoende leverantör av omnikanallösningar gentemot såväl den nordiska som den internationella marknaden. 

Vi ser väldigt positivt på iStone’s snabba tillväxttakt och tror på stora möjligheter till nya affärer tack vare detta samarbete, säger QBNK’s vd, Carl Petruson.

Vi tar ytterligare en fjäder i hatten vad gäller att erbjuda våra kunder de mest intressanta lösningarna för omnikanal just nu, menar Andreas Olldén, affärsområdesansvarig på iStone Cross Commerce.

iStone och QBank har redan flera gemensamma uppdrag på gång.

Om iStone 

iStone är en svensk verksamhets- och IT-koncern med fler än 500 anställda i ett tiotal länder världen över. Våra kompetenta konsulter implementerar och uppgraderar utvalda, marknads-ledande system och hjälper kunden utveckla sin affär. Allt utifrån djup system- och bransch-kunskap, väl beprövade projektmetoder och med långsiktigt helhetsansvar. Bland kunderna finns bland annat Elekta, Seco, Trelleborg, Lantmännen, Spendrups, Mio, Telia Sonera, O’Neill och Toyota.  Mer information om bolaget finns på www.istone.com

För mer information kontakta:

Carl Petruson, VD
carl.petruson@qbank.se
0702-16 17 20

Andreas Olldén, affärsområdesansvarig
andreas.ollden@istone.com 
0705-45 12 57 

Kort om QBNK Holding AB (publ)

QBNK’s affärsidé är att erbjuda företag och myndigheter molnbaserade produkter och tjänster inom Digital Asset Management. Bolaget utvecklar sina egna produkter och säljer genom partners. Bolaget har haft en lönsam tillväxt på 30-40% per år de senaste fyra åren. Ytterligare information avseende bolaget finns på www.qbank.se

Kortnamnet för aktien är: QBNK 
ISIN-kod för bolagets aktie är: SE0005934023

Följande bilagor finns för nedladdning:
Ladda ner som PDF

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?