1515
Annons

Bricknode ersätter AbaSec hos värdepappersbolag

Under december 2014 ingick Bricknode avtal med en ny kund för användandet av Bricknode Financial Systems som systemlösning för back office, finansiell rådgivning och depåinloggning för slutkunder. För första gången ersätter Bricknode det välkända back office systemet AbaSec.

Under december 2014 ingick Bricknode avtal med en ny kund för användandet av Bricknode Financial Systems som systemlösning för back office, finansiell rådgivning och depåinloggning för slutkunder. För första gången ersätter Bricknode det välkända back office systemet AbaSec.

Bricknode utvecklar och tillhandahåller ett molnbaserat affärssystem för finansbolag innehållande moduler som back office, finansiell rådgivning, depåhantering, kundportal och försäkringshantering. Inom back office konkurrerar Bricknode med leverantörer som Advent Software och Tieto vilka levererar det välkända back office systemet AbaSec.

Under december 2014 kontrakterades Bricknode för första gången av ett värdepappersbolag för att ersätta AbaSec inom back office samt leverera moduler för finansiell rådgivning och kundportal.

”Det är en stor milstolpe för Bricknode att börja ersätta etablerade applikationer som AbaSec. Det faktum att uppsättning, migration och utbildning av kunden genomfördes på bara en månad demonstrerar flexibiliteten hos Bricknode Financial Systems (”BFS”) och användarvänligheten som plattformen erbjuder.

Bricknode har etablerat en bred plattform som täcker ett spann av moduler vilka kan användas av dess kunder för att hantera hela sin affärsverksamhet. Vår mjukvara är ett helt affärssystem och inte bara en bokföringslösning som traditionella back office lösningar har varit. BFS kopplar ihop sina kunder med resten av världen och automatiserar kommunikation och interaktion mellan olika typer av användare och partners.” sade Stefan Willebrand, Exekutiv Ordförande av Bricknode.

Bricknode AB
Stefan Willebrand, Executive Chairman
info@bricknode.com 

Bricknode är ett ungt innovativt företag som fokuserar på finansiell mjukvara. Vi ska möjliggöra för våra kunder att leverera de bästa finansiella produkterna till sina kunder och partners på ett så effektivt sätt som möjligt.

Bricknode Financial Systems är ett molnbaserat affärssystem vilket gör det möjligt för värdepappersbolag och andra finansiella institutioner att etablera sig online.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Innehåll från KIAAnnons

Större och starkare – så är helt nya Kia Sportage

Med bra innerutrymmen och flexibla lösningar har Kia Sportage blivit omåttligt populär i Sverige.

Nu kommer en ny generation – speciellt framtagen för europeiska förhållanden.

Favoriten lanseras nu som laddhybrid.

Här är nya Kia Sportage – se alla bilderna

Kia Sportage har länge varit en favorit bland svenska bilförare. Nu lanseras nya Kia Sportage som Plug-In Hybrid. Denna familjesuv är fyrhjulsdriven och har en räckvidd på eldrift upp till 70 kilometer (WLTP).

Stora innerutrymmen

Femte generationens Kia Sportage har dessutom fått bättre innerutrymmen än sin föregångare, vilket bland annat märks i baksätet som fått generöst med benutrymme.

I Sportage Plug-In Hybrid är batteriet placerat under bilens golv, mellan hjulaxlarna, och även här har innerutrymmena fått lite extra resurser för både knän och huvud.

Tilltaget bagageutrymme

I nya Kia Sportage kan baksätet fällas i tre sektioner (40/20/40). Det gör att man kan anpassa bilens lastutrymme efter vad som ska fraktas, och hur många personer som behöver få plats. Sportage laddhybrid rymmer 540 liter bagage samtidigt som fem personer reser bekvämt. Med baksätet helt fällt sväljer den 1 715 liter.

Nya Kia Sportage Plug-In Hybrid får dra 1 350 kg.

Mot 100% laddbart 2024

Kia Sportage har varit populär bland svenska bilköpare i alla sina generationer och Kia är för femte året i rad det tredje största märket på den svenska marknaden och det mest sålda till privatköpare.

Kia har dessutom det lägre genomsnittliga koldioxidutsläppet av de bäst säljande bilmärkena på den svenska marknaden. Snittet för bilmodeller från Kia är 35 gram/km medan snittet för totalmarknaden är 75 gram/km.

2024 ska Kia enbart sälja laddbara bilar och redan under första kvartalet 2022 bestod Kias försäljning i Sverige till 82 procent av laddbara modeller.

Större och mer praktisk – nya Kia Sportage som laddhybrid

Mer från KIA

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med KIA och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?