1515
Annons

Knowit - Nordens mest attraktiva konsultbolag

I employer branding-företaget Universums ranking över Nordens mest attraktiva arbetsgivare placerar sig Knowit högst bland de nordiska konsultbolagen. Totalt tog Knowit i år plats nio på listan. Knowit har klättrat sex placeringar jämfört med förra årets ranking.

I employer branding-företaget Universums ranking över Nordens mest attraktiva arbetsgivare placerar sig Knowit högst bland de nordiska konsultbolagen. Totalt tog Knowit i år plats nio på listan. Knowit har klättrat sex placeringar jämfört med förra årets ranking.

Över 38 500 studenter inom ekonomi, teknik och it från Sverige, Norge, Danmark och Finland har röstat fram Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Bland it-studenterna är Knowit det högst rankade bolaget av de nordiska konsultbolagen. Toppar listan gör Google, Microsoft och IBM.

– Knowit är känt som en bra arbetsplats som ger varje medarbetare stora utvecklings-möjligheter i en miljö med hög kompetens och stimulerande uppdrag. Våra specialister inom it, managementkonsulter och inom design och digital som erbjuder tjänster inom digital marknadsföring och webblösningar, jobbar i en unik miljö där utveckling och möjligheter står i fokus, säger Knowits vd Per Wallentin.

– De arbetsgivare som placerar sig högt på rankingen har lyckats i sitt talangarbete, och har därmed tagit ett avgörande steg mot fortsatt framgång, säger Petter Nylander, vd på Universum.

Rankingen presenteras på Universums hemsida. http://universumglobal.com/rankings/nordic/student/2015/it/.

För mer information, kontakta

Patrik Syrén, kommunikationsdirektör, Knowit AB, 08 700 66 00 eller 0730 74 66 30

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som utvecklar sina kunders affärer och verksamhet genom att skapa kreativa lösningar inom IT, Digital & Design och Management. Med entreprenörsdrivna enheter verksamma på kundens lokala marknader erbjuder vi stor förståelse för både verksamhet och behov. Vår kultur präglas av öppenhet, entreprenörskap, hög kompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 1850 medarbetare representerade på 17 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowitgroup.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?