1515

QBNK skriver partneravtal med Opentopic

DAM-plattformen QBank och New York-baserade Content Marketing-plattformen Opentopic går samman i ett kanalsamarbete.

DAM-plattformen QBank och New York-baserade Content Marketing-plattformen Opentopic går samman i ett kanalsamarbete.

QBNK har skrivit partneravtal med Opentopic, en New York-baserad leverantör av content marketing plattformar som främst riktar sig mot mediaföretag, marknadsavdelningar och kommunikationsbyråer. Partnerskapet kommer hjälpa båda företagen att stärka sitt erbjudande samt introducera en ny marknadskanal för QBank i USA.

Som partner till QBNK kommer Opentopic öka exponeringen och räckvidden för den Stockholms-baserade DAM-plattformen med nya kunder på den Nordamerikanska marknaden. På samma sätt kommer QBank att marknadsföra Opentopic’s tjänster i sin kundbas.

”Vi har sett stark tillväxt i vår affärsidé att erbjuda företag och myndigheter molnbaserade produkter och tjänster inom Digital Asset Management.”, säger Carl Petruson, VD för QBNK. ”Genom ett samarbete med Opentopic, en världsledande aktör inom content marketing-lösningar med stark närvaro i Nordamerika, kan vi utöka räckvidden av vårt erbjudande och nå en bredare kundbas.”, fortsätter han.

Opentopic’s moderna plattform hjälper företag att generera högkvalitativt innehåll som lockar och engagerar deras kunder. De väljer Opentopic för förmågan att se till att deras investeringar i content marketing växer.

Opentopic är QBNK’s andra partner i USA, efter Nansen.

Om Opentopic

Opentopic har revolutionerat sättet företag arbetar med content marketing. Genom sin moderna plattform hjälper Opentopic sina kunder att effektivt nå och engagera sina kunder med högkvalitativt innehåll på webben och i sociala medier. Med sin unika insyn i det digitala innehållslandskapet, sitt enkla arbetsflöde och omfattande analysverktyg reducerar Opentopic både tid och kostnaden för att skapa innehåll.

På kundlistan finns kunder som Contrast/NBC Universal, Pitney Bowes, Porter Novelli med många fler. Läs mer om Opentopic på http://www.opentopic.com

För mer information kontakta:

Carl Petruson, VD
carl.petruson@qbank.se
0702-16 17 20

Kort om QBNK Holding AB (publ)

QBNK’s affärsidé är att erbjuda företag och myndigheter molnbaserade produkter och tjänster inom Digital Asset Management. Bolaget utvecklar sina egna produkter och säljer genom partners. Bolaget har haft en lönsam tillväxt på 30-40% per år de senaste fyra åren. Ytterligare information avseende bolaget finns på www.qbank.se

Kortnamnet för aktien är: QBNK 
ISIN-kod för bolagets aktie är: SE0005934023

Följande bilagor finns för nedladdning:
Ladda ner som PDF

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Innehåll från AccountorAnnons

Så hinner fastighetsägare med all vårens administration

Det är tufft för fastighetsägare att hinna med våren, en stor administrativ puckel. Och en utmaning att ha personal med rätt kompetens. Då är det smidigt att lägga över arbetet på experter som arbetar heltid med detta.

Vi har pratat med Anna Rosengren, Senior advisor på Accountor, som hjälper många fastighetsbolag med ekonomiarbetet.

 - Många fastighetsbolag ska vara klara med sin årshantering redan det första kvartalet eller senast sista juni. Och det är inte samma arbete som görs på hösten hos ett fastighetsbolag som man gör på våren med årshantering och konsolideringar. Det är arbete som kräver en helt annan kompetens, säger Anna.

Det går att spara mycket pengar för ett fastighetsbolag på att göra rätt, oavsett om det gäller ränteavdragsbegränsningar, moms, att skatteoptimera fastigheterna eller Inkomstskattprocessen.

- Det går oftast inte att motivera att ha en momsspecialist, en skattespecialist och en koncernspecialist inhouse hos ett fastighetsbolag. Men på Accountor har vi det. Jag och mina kollegor arbetar dessutom bara med detta och vi är därför vassare än om man är allmänkunnig inom ekonomi. Det kommer ständigt nya regler och uppdateringar t ex inom momsområdet och det är vårt jobb att vara uppdaterade och se till att våra kunder använder reglerna så det är förmånligt för dem, fortsätter Anna.

Läs Accountors information till fastighetsägare här. 

Läs mer om Accountors tjänster här.  

Accountor ligger i framkant inom mycket, även gällande automatisering och flöden. De ser över att man arbetar effektivt med sin ekonomi.

- Även hos företag som tycker att de är ganska digitala och har en effektiv process så har jag sett att vi kan göra stor skillnad genom att effektivisera ytterligare. Många fastighetsbolag är dessutom för små för att ha både de bästa systemen och de effektivaste processerna – när vi samarbetar kan de följa med på våra system och utarbetade processer och får på så sätt samma läge som större fastighetsbolag. Vi har specialistkompetens hos oss och ger gärna råd och stöd till våra kunder i komplexa frågor. Vi är t ex bra som stöd vid förvärv och försäljningsprocesser. Till de fastighetsbolag som har tufft att hinna med årshanteringen nu på våren så vill jag bara säga: lämna bort dessa arbetsuppgifter till experter, så kan ni ägna er åt annat, avslutar Anna. 

Om Accountor:

Accountor är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige stöttar 300 anställda på 8 orter företag med tjänster som innebär trygghet, avlastning, rådgivning, långsiktighet och tillfälle att utvecklas. Accountor hjälper företag till en mer effektiv ekonomi och effektivare personalprocesser.

Mer från Accountor

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Accountor och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?