1515

myFC utnämnd till Årets Teknikleverantör

Tillverkaren av den svenska bränslecellsladdaren myFC PowerTrekk, vann igår kväll utmärkelsen - Årets Teknikleverantör - vid Telekomgalan i Vinterträdgården på Grand Hôtel den 4 februari 2015. 

Tillverkaren av den svenska bränslecellsladdaren myFC PowerTrekk, vann igår kväll utmärkelsen - Årets Teknikleverantör - vid Telekomgalan i Vinterträdgården på Grand Hôtel den 4 februari 2015. 

Motiveringen löd ” Teknik är själva grunden som telekombranschen vilar på. Att sticka ut som teknikleverantör på den svenska marknaden är inte lätt, då vi har en teknologisk utvecklingshistoria som inte går av för hackor. Priset till årets teknikleverantör tilldelas i år ett bolag som verkligen gjort något unikt för såväl branschen som för användarna. Det är dessutom ett bolag som kan göra skillnad för vår gemensamma miljö på sikt. I en tid när behovet av mobil tillgänglighet ökar lavinartat är det viktigt med väl fungerande lösningar för att ladda mobiltelefonen oavsett var man befinner sig.”

myFC tog hem priset i konkurrens med Net Insight, HiQ, MyFC, F-Secure, och Precise Biometrics.

Telekompriset är Sveriges främsta pris för telekombranschen och delas ut av det oberoende nyhetsbrevet Telekomnyheterna. Syftet är att lyfta fram bolag och personer som har gjort någonting riktigt bra inom telekom under året.

”Vi tackar och bockar, att telekom industrin ser oss nu betyder att vi adresserar ett väldigt viktigt problem. Den plattformslansering vi gör på MWC i Barcelona om några veckor kommer att vara ett dramatiskt teknikhopp och basen för vår Fashion Tech era, där vi tämjer bränslecellstekniken så att den platsar med dina bästa kavajer, telefoner och hörlurar”, säger Björn Westerholm, CEO myFC.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Björn Westerholm, VD

E-mail: bjorn.westerholm@myfc.se
Telefon: +46 (0) 706 56 20 07
Adress: Saltmätargatan 8A, 113 59 Stockholm

Bilder finns på: http://profolio.se/?c=749&k=ba3dbc7abc

Om myFC
myFC är ett svenskt innovationsföretag som utvecklar energilösningar med bränslecellsteknologi. Företagets första produkt myFC PowerTrekk är en hybridladdare för små elektriska apparater som drivs på vatten. myFC grundades 2005 och har huvudkontor i Stockholm. Bolaget noterades i maj 2014 på Nasdaq OMX First North. Bolagets Certified Advisor är Remium Nordic AB. För mer information, besök www.myfc.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande: myFC utnämnd till Årets Teknikleverantör

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?